Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszkaposzka

liposukcja - wglebienia, stwardnienia

Polecane posty

Gość oszkaposzka

Witam! Jestem juz rok po lipo i nadal utrzymuja mi sie stwardnienia :( poza tym gdzieniegdzie mam wglebienia. Swiadczy to chyba o tym, ze liposukcja zostala zle przeprowadzona. Czy wedlug Was powinnam domagac sie poprawki ? Na masaze chodzilam i niestety nie da sie tego robic :( Jak myslicie warto udac sie do innego chirurga i spytac o opinie, czy raczej oni na siebie nienaskakuja i nie wypada ?

Gość tez to mam
i nie wiem co dalej.moze ma ktos doswiadczenia.prosimy o opinie.

Gość Zlosnica28
Hej myślę, że powinnaś wrócić do gabinetu, w którym miałaś robiony zabieg. Efekty liposukcji powinno się tak naprawdę oceniać po roku a jeżeli masz stwardnienia i nierówności to może być to źle zrobiony zabieg lub kiepski sprzęt do tego zabiegu. Ciężko oceniać ale na konsultację bym się wybrała :)

Gość ale nudzisz
A nie ma czegoś takiego jak reklamacja? Ktoś coś schrzanił, więc powinien to naprawić. A na pewno za darmochę powinni udzielić konsultacji co z tym dalej. Może nie mam racji, ale zapytać nie zaszkodzi. :)

Gość tez to mam
no ja bylam 2 razy na kontroli i tez jestem rok po zabiegu.pan doktor stwierdzil,ze nogi dobrze wygladaj i co mam robic???

Gość zmarnowałaś cały tydzień
Lekarz nie uprzedził że takie mogą być powikłania ? Takie neirówności się zdarzają, mogą powstać także gdy się ponownie utyje.

Gość zmarnowałaś cały tydzień
Kiedyś w necie były foty Tary Reid, też miała schrzanioną lipo i musiała robić korektę brzucha.

Gość tez to mam
nikt nie mowil o jakichs nierownosciach,mialo byc wszystko och i ach,no bo jak sie placi 18 tys.za taki zabieg...a ja naiwna uwierzylam.sama przed soba wstydze sie rozebrac.nigdy wiecej liposukcji,nauczke mam na reszte mojego zycia,a psychicznie-jakos sobie radze.

Gość c rauai a
jak dobrze że to piszecie chciałam sobie zrobić z lenistwa że szybko ładny brzuch będę miała bo mi się ćwiczyć nie chce