Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergergerg0101

Kobiety sa falszywe i zaklamane i dziwie sie roznym kolesiom ze ich bronia.

Polecane posty

Gość ergergerg0101

Juz tu kiedys gdzies napisalem ze dla 80% kobiet w zyciu najwazniejszy jest seks i to od dziecka to mnie wszyscy zjechali i wjebali ze jestem nieudacznikiem i zebym spierdalal. Napisalem ze media i kultura wpaja nam ze kobiety to takie niewinne nieswiadome niczego stworzonka a faceci to samo zlo ze sterczacym fajfusem to mnie jakis jebany pacyfista wyzwal od debili i czegos jeszcze. Prawda jest taka ze kobiety to samo zlo, to z ich powodu jest wiele zla na swiecie, na codzien w zyciu, one prowokuja do zlego, sa bezduszne i cyniczne (jezeli jestescie tacy slepi i tego nie widzicie to nie wiem gdzie wy zyjecie). kiedys wspolpracowalem jako darczynca z domem dziecka pod wroclawiem, najwiecej pomagali faceci, nie uwierzylibyscie jakie kobiety sa zimne i cyniczne, potrafia dzieciaka zostawic w domu dziecka z dnia na dzien bo przeszkadza jej w zwiazku z jakims gachem ktory za przeproszeniem dobrze ja w lozku grzmoci, ona nie ma czasu dla dziecka woli sie poswiecic gachowi bo "inaczej stracilaby ten seks i uniesienia ktore sa dla niej najwazneijsze" i faceta ktory :byc moze drugi taki juz jej sie nie trafi itp.. Teraz glownym celem w zyciu jest jakis przystojniak zeby go omotac i zeby zapewnial jej dobre ruchansko, spytajcie takiej jednej z druga czy ma jakies inne cele w zyciu. Nie dziwie sie roznego rodzaju kasiastym przystojniakom bo oni na tego typu status quo tylko korzystaja, maja dobry sex za darmo i to co 2 sie o nich bije, wszedzie jest im wszystko latwo zalatwic gdzie sa kobiety, no ale juz czesto zastanawia mnie jak jakis przecietny albo slaby atrakcyjnie typek "broni kobiet" bo szczerze to gowno bedzie z tego mial, jest dla nich zerem, on je obroni napisze jakie to nie sa wspaniale ale laska i tak poleci za przystojniakiem ktory przywali jej w ryj a ona bedzie dalej za nim biegla z podbitym okiem. Wiec czekam na kolejnego frajera ktory napisze ze jestem debilem a kobiety sa cacy, na dawajcie jelenie.

Gość biedaku żadna cię nie chce :(
ojej :( i co teraz?

Gość facet z kulturka osobista
większość rzeczy o których wspomniałeś jest prawda ale nie wszystkie kobiety sa takie same aczkolwiek sam poznałem sie na takiej cwanej kobiecie i na sama mysl o niej zbiera mi sie na wymioty

Gość ergergerg0101
do biedaku zadna cie nie chce- to jest twoj jedyny argument? troche to prymitywne.

to nie argument, tylko fakt. nie mam zamiaru polemizować, bo może i masz rację? dynda mi to. tak czy siak, to nie ja mam problem i zakładam tematy na forum :p

Gość facet z kulturka osobista
kobiety sa bezsilne ale jesli wyczują słabszego faceta to beda sie na nim wyżywać dowartościowując sie i wyładowując frustracje

Gość Epicki Eugen
Tutaj kolego na tym forum nie uzyskasz jakiekolwiek sensownej odpowiedzi- sensu stricte sensownej. 90 procent piszacych tu kobiet i wogole ludzi to taki specyficzny patologiczny motloch ktory tylko czeka zeby wylac swoje frustracje i przy nadarzajacej okazji komus dowalic (taka odskocznia od wlasnego chujowego zycia). Taka jest prawda, mozecie pisac co chcecie.

Gość Epicki Eugen
O dlugo nie trzeba bylo czekac, juz sie pierwsza "sweet kolezanka" pojawila jak na kiwniecie :classic_cool:

Gość a co dla was jest
dobrą odpowiedzią ? Teksty offermy kobiety to kurwy?I się poużalacie? Konstruktywnie to sa fakty , i nie ma rozwiązania tego problemu.Natura , atawizm.Wy też wybierzecie ładniejszą laskę.Realia panowie , realia.

Epicki a wyobrażasz sobie, że normalna kobieta wejdzie na taki temat i będzie się kłócić z autorem przekonując, że on jest w błędzie? po co ja się pytam? :D prawda jest taka, że autor tematu nie ma szczęścia z kobietami i tyle, bo gdyby miał nie zakładałby takich tematów

Gość Olka z kitką
ergergerg0101 Przemawia przez ciebie frustracja nie twierdzę, że nie ma takich kobiet ale z tego co piszesz wynika, rozpracowałeś populację, co jest wierutną bzdurą. Piszesz, że slaby atrakcyjnie typek "broni kobiet" bo szczerze to gowno bedzie z tego mial, jest dla nich zerem, Pamietaj, że atrakcyjność jest pojęciem bardzo wzglednym. To co jest atrakcyjne dla ciebie, niekoniecznie musi byc atrakcyjne dla kogoś innego. I na odwrót - to co jest atrakcyjne dla kogos, niekoniecznie musi byc atrakcyjne dla ciebie. Natomiast frustracja jaką z siebie wywalasz na pewno nie będzie atrakcyjna dla nikogo. :/ No i na koniec - na czym polega ta obrona kobiet?

Alle racji troche ma i nie chodzi tu nawet o to czy ma branie czy nie, raczej o nature kobiet i mentalnosc.

Gość Olka z kitką
ma gówno nie rację.... popatrz ile kobiet samotnie wychowuje dzieci bo panu się znudziło i poszedł w długą za nową dupą albo do kasyna, pozostawiając za sobą zgliszcza i brak nawet minimalnych alimentów... Nigdy cie nie zastanowiło, dlaczego tak wiele panów umywa ręce od wychowywania własnych dzieci?

Gość ergergerg0101
czy ja napisalem ze adresatem tego postu sa kobiety? to jest raczej skierowane do tych jeleni ktorych czesto sie psotyka staja w obronie kobiety a pozniej i tak z tego gowno maja, ale jak lemingi gotowi skoczyc w przepasc, zginac za nia. Atawizm powiadasz, sorry a czy kobieta to takie tepe zwierzatko bez mozgu z samym rdzeniem przedluzonym do kontroli tylko bicia serca i ddechu srania i kopulacji niezdolna KONTROLOWAC swoich odruchow popedow? zreszta po co ja pytam :)

Gość hgggggggggggggggg
taa a moze to kobiety wywoluja wojny, gwalca,mordują w wiekszosci to wina facetów czyli to faceci sa bardziej źli

Gość Olka z kitką
no wybacz, ale co do kontroli popędów to zdecydowanie mniejsza mają panowie...i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej> Oczywiscie sa jednostki odpoorne, ale nie oszukujmy się - wiekszośc panów do bzykania nie potrzebuje niczego innego niż otworu. Kobiety mimo wszystko w wiekszości potrzebują CIUT wiecej niż penisa :D

Gość awkward.
A kogo obchodzi Twoje zdanie, autorze? :D

Gość a co dla was jest
atawizm jest wpisany w psychikę, i tego nie zmienisz, a faceci , pokaż mi ile % facetów , nie podejmuje decyzji bez różnych nieuświadomionych podtekstów.Swoim postem przyznałeś że lemingi lecą na wabik seksualny kobiet.Więc jak to sie ma do rozumu facetów ? I świadomych decyzji..

Gość Olka z kitką
Więc jak to sie ma do rozumu facetów ? I świadomych decyzji.. świadomie zostawi po wyruchaniu :D

Gość a co dla was jest
świadomie to spierdoli jak autor , jak brak argumentów ,:D

Gość Wielbiciel kobiet ;)
Autorze, widać, że masz kompleksy, idz lepiej spać ;) kobiety są cudowne, ale jesli ktoś z góry zakłada, że są fałszywe to efekt jest oczywisty- samotność i frustracja seksualna

Gość ergergerg0101
kolejny frajer :) Zobaczysz kaziu za pare lat bdziesz plul prawdziwym jadem nieporownywalnie nawet do tego co napisalem tutaj ja. Poczekaj tylko pare lat az "kobiety cie uswiadomia" :D

Gość Olka z kitką
ergergerg0101 masz aż tak złe doswiadczenia czy az takie kompleksy?

Gość ergergerg0101
opisalem wszystko w 1 poscie, nie bede powtarzac.

Gość Olka z kitką
pierwszy post zawiera tylko i wyłącznie twoje frustracje

ergergerg0101 Kobiety mnie od lat "uświadamiają" i bardzo mi z tym dobrze ;) to tak ciężko zrozumieć? widać, że jesteś jeszcze młody i jakaś koleżanka Cię wystawiła do wiatru ;) ale czym było by zycie bez kobiet? ja sobie go bynajmniej bez nich wyobrażam

Gość ergergerg0101
nie chce mi sie z wami dyskutowac, juz i tak zbyt wiele widzialem (co rowniez opisalem w 1 poscie) i dyskutowalem, zbyt duzo czasu na to stracilem. Ten post jest do frajerow-facetow

ergergerg0101, jak na razie to jedynym "frajerem" jesteś Ty. Przez parę zaobserwowanych przypadków kobiet skreślasz całą płec piekną, Twoja strata ;) widać, ze nigdy nie byłeś związany z kobieta, bo gdybyś był to byś takich bzdur nie pisał ;)

Gość Olka z kitką
ergergerg0101 ja tu widzę tylko jednego frajera... zgadnij kogo? :D

Gość Master2_prawdziwy
Problem w tym, że troglodytek opisanych przez autora faktycznie troche na świecie jest. Tak samo, jak i facetów troglodytów. Kolejny problem jest taki, że jedne i drugi są tymi akurat najbardziej pożądanymi. Można być ogarniętym, inteligentnym czy zaradnym ale przy tym nudnym. I wtedy pojawiają się żale na forum...