Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WASCO DA GAMAAA

Duża ilość krwi z penisa, zaczęła się lać podczas sexu... co to może być?

Polecane posty

Gość WASCO DA GAMAAA

Uprawiałam sex z chłopakiem, kiedy nagle wyciągnął i wszystko we krwi,najpierw pomyśleliśmy że może to okres... ale jak, jak mi się skończył niedawno... Krew mu leciała z pod napletka jak zsunął go... Wystraszyłam się ja, a on jeszcze bardziej... Bo bylo to w obfitej ilości, kilka minut... wszystko zakrawione... :( Czy to zerwanie wedzidełka? Musi isc do lekarza? czy zagoi sie samo? On od razu że nigdzie nie idzie... do żadnego doktora... MA 21 LAT.

Gość myślę, że....
słyszałem kiedyś opowiadania kolegów, którzy mówili, że można samemu, pod kontrolą zerwać za krótkie wędzidełko. wystarczy wcześniej odpowiedni wymyć, zdezynfekować i mocno szarpnąć. brzmiało i wciąż brzmi to dla mnie baaardzo hardcorowo tak czy siak ponoć samo się zagoi, tylko trzeba przemywać i dbać o ranę. ile w tym prawdy to nie wiem. sam mam przy-krótkawe ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy takie posunięcie :) no ale znam też sytuację podobną do Waszej, koledze podczas ostrego rżnięcia zerwało sie i również zalał wszystko krwią. niestety bez wizyty w szpitalu się nie obeszło. trochę wstydy ponoć było ale w końcu zdrowie ważniejsze. :)

Gość kiedyś kiedyś
uszkodziłem, tzn troszkę naderwałem wędzidełko podczas masturbacji, uszkodzenie było mikroskopijne dokładnie mogłem to zobaczyć pod lupą, krwi chyba nie było nie pamiętam już ale bolało jakiś tydzień, podczas seksu nigdy czegoś podobnego nie miałem