Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmiranda.m.

Jak trafić do szpitala?

Polecane posty

Gość Mmiranda.m.

Bo mam już tego wszystkiego dosyć , przez matkę straciłam wszystko ,dom,spokój,samoocene...jestem dla niej śmieciem powiedziała do mnie żebym zdechła wyzywa mnie od K. Ja przecież nic nie zrobiłam złego,ciagle siedze cicho w kącie.,płacze

Gość w11.
w jakim celu chcesz trafic do szpitala?

Gość Mmiranda.m.
Mówi że w przyszlosci nic nie osiagne,bede dz**ką..mam tego dość najchętniej bym to skończyła.. :-(ale jak?

Gość miedzynarodowka 32666666666666
stop! zacznij sie uczyc to po 1 po 2 idz do pysgologa nastrasz matke jak cie wyzwie ze ja nagrasz i do opieki spolecznej doniesiesz

ma jakieś podstawy do tego ? nie uczysz się ,nie sprzątasz w swoim pokoju czekasz aż mama ci poda jedzenie jak wróci z pracy , gacie wyprac to też problem ?

przez matke chcesz skonczyc ze soba ?? to ładnie masz nie halo pod sufitem. wyprowadz sie od niej i bedziesz miała koniec

Gość Mmiranda.m.
No właśnie za nic..jestem poniżana,porównuje mnie z byle kim,chce stad uciec..nie mamy domu mieszkam z nia w ośrodku..

Gość kierowca tira
stań na trasie i podmywaj sie zbutelki po wodzie mineralnej,zarobisz i nie bedzie potrzebny ci szpital a w piątek jak pracowniki wracają busami z pracy to nawet 8-śmiu jeden po drugim cie bedzie kryło a może sie zdarzyć ze i wiecej ,bedziesz zaglądać w krok przez tydzień

jezeli jest tak jak piszesz to przerzuca na ciebie swoją niemoc oczekuje od ciebie więcej niż od siebie , nie masz jakiegoś opiekuna społecznego w tym ośrodku ?

Gość c dc d
właśnie gdzie to można zgłosić jak ktoś kogoś wyzywa i ma się to nagrane te wyzwiska prokuratura czy wystarczty na policje?

Gość Mmiranda.m.
Tylko dokąd sie wyprowadzić ,co? Mam 16 lat ..ost. Klasa gimnazjum..zero kasy..a psychologom nie ufam! :-(

Gość Mmiranda.m.
Chyba pozostaje mi tylko wziąść jakieś prochy...