Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezolutna basia

Trzeba być idiotom żeby nie mieć żadnych OSZCZĘDNOŚCI

Polecane posty

Gość Trzeba być idiotom żeby nie
no to ciekawie masz w tym małżeństwie ,że cyt"...moze wlasnie maz mnie zostawi albo ja jego i wtedy zamaist sie martwic ze jestem gołodupcem to sie spakuje i wynajme mieszkanie..." coś jest na rzeczy ,chyba jestes darmozjadem bo mąż na ciebie zasuwa i sama niczego sie nie dorobiłas -bo jestes gołodupcem.:D I własnie aby w majtkach nie odejsc podkradasz staremu kasieore i składasz na tajne konto |:D :D jezuuu jakby gimnazjaliste czytać !:D :D

Gość ROZSĄDNA
ja pracuje, mąż pracuje, mam troje dzieci i dom................inwestuje na bierzaco w moje pociechy, sami sobie tez nie odmawiamy z mezem i wole w taki sposob zyc i korzystac a nie myslec o dalekiej przyszlosci............czy o rozwodzie i wynajmowaniu mieszkania. A na leki i jakies remonty to niestety kasa zawsze musi sie znalesc

Gość niezapominajka...
baśce już podziękujemy.

Gość śmiech na sali?Ona
ROZSĄDNA nie pisz żę ja stać...bo jej opłaca wszytsko mąż...narazie jest na utrzymaniu męża..a potem jak sie z nim rozwiedzie (bo jak pisze wszystko jest możliwe) wtedy będzie niezależna...fajny tok myslenia, podziwiam..

Gość Trzeba być idiotom żeby nie
dajcie spokój jakas małolata nie znająca sie na życiu pisze bzdety i pewnie sie nabija ...:O Nikt DOROSŁY i sam pracujący nie pisałby takich bzdur .Śmierdzi mi tu gimbazą!

Gość ROZSĄDNA
dziwisz sie ze przypisali Ci tu miano idiotki a Ty co masz w opisie i tytule postu? "TRZEBA BYC IDIOTOM..................." zejdz juz z tej stronki i wymysl cos madrzejszego................

Gość śmiech na sali?Ona
niech się nabija..napisałam żeby pisała..bo ja sama mam ubaw..laski są coraz głupsze naprawde.. 90% dziewczyn to debilki..Basiu jestes w nich niestety

Gość ROZSĄDNA
w sumie racja nie ma sie co wkurzac...................zreszta pisze ze odkłada sobie zeby nikt jejpotem nie zarzucil ze nic nie ma......................ja tam wole myslec o terazniejszosci i cieszyc sie kazdym dniem, wole kupic se jakis ciuch , czy zabrac dzieci na basen czy do kina

Gość rezolutna basia
rozsadna gratuluje toku rozumowania zyj sobie z dnia na dzien zyj zobaczymy co zrobisz jak wypadnie jakis niepodziewany wydatek

Gość ROZSADNA
TY NA SERIO JESTES DZIWNA.............CZY JA NAPISAŁAM ZE NA COS MI BRAKUJE? .....................ŻE BOJE SIE CZEGOS NIESPODZIEWANEGO? WYLUZUJ I NIE PSUJ INNYM HUMORU

Gość ROZSADNA
NO I CO?...............GLUPIO CI?-MASZ JAKIES PROBLEMY Z DOWARTOSCIOWANIEM SAMEJ SIEBIE?

Gość ameryka123
autorka ma racje ...trzeba myśleć o przyszłości ..różnie w życiu bywa choroba ,wypadek i warto mieć coś odłożone na boku .