Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jakooś789

Kto miał Walentynki bez seksu??

Polecane posty

Gość nie uwazam, ze w walentynki
18-nastka - trzeba bylo sobie chociaz jakies wino kupic :)

Gość kokorokoko_
Bardzo lubie Walentyki, seks mi sie tez jeszcze w zyciu nie znudzil ;) Seksu uprawiac nie trzeba ale mozna wiec czemu nie? ;) Skoro nie mieszkacie razem wiec pewnie okazji na seks macie troche mniej niz inni. To dziwne, ze nie zostal na noc. Ile wypiliscie wina do kolacji? Moze sie martwil, ze nie spelni twoich oczekiwan po alkoholu? Albo musial wczesnie rano wstac do pracy? Nie chcialabym przysparzac ci zmartwien ale wydaje mi sie, ze jezeli po 3 latach bycia razem dalej nie mieszkacie ze soba to z tej znajomosci i tak nic nie wyjdzie :O

U mnie też nic :( usłyszałam: "daj mi spokój z tymi walentynkami.horror jakiś"

Jesli na codzien nie ma miedzy Wami dobrych relacji, to w tym dniu rowniez tego nie bedzie.. Przez caly rok, partnerzy powinni sie starac, zabiegac o siebie, wspierac itp, a nie w jakies pseudo swieto ... (moze cos w tym jest Maminka ? - jakie macie relacje na codzien?)

* mamina (przepraszam, zdrobnilam Twoj nick :P )

Gość tak jakooś789
nie było alkoholu, w soboty też wcześnie rano wstaje..

Gość ghjnyjkyukmy
czy Wy naprawdę się kochacie ??? :) jesteście sobą nadal zainteresowani? :) pytam, bo ciekawi mnie to :) mój facet i ja lubimy takie "pseudo święta" wiadomo zawsze jest okazja żeby coś sobie podarować, przygotować kolację, gdzieś wyjść razem czy się pokochać :) i nie robimy tego tylko w te święta ale cały rok :) a w te "pseudo święta" to tak jeszcze powiedziałabym bardziej i szczególniej tzn. ja np. cały tydzień miotałam się co tu przygotować na kolację, a on kupował alkohole -> tydzień do przodu, trochę się tego nazbierało, i tak spędziliśmy cały weekend jako walentynkowy, nie tylko wczorajszy dzień :) i tak od 5 lat, staramy się aby każdy wspólnie spędzony czas był wyjątkowy :) a co Wy robicie dla siebie?

do 18-nastka Pracaa no nie lubi, nawet nie chce o nich słyszeć, bojkotuje jednym słowem.Mówi że żeby mnie przytulić,dać kwiaty itp nie potrzebuje święta.Ot...

Gość trele lee lle le
ja ;) nawet nie spedzilam go z chlopakiem.

Gość gwoli wyjasnienia...
moze on lubi najbardziej sam ze soba, haha

Gość Szooooonka
Ja nie mialam seksu wczoraj, za to przedwczoraj miałam taki ze mnie cipka caly dzien wczoraj bolala więc z seksu nici. Dzisiaj nadrabiamy wczorajsze zaległości :classic_cool:

Ja nie mialam, najpierw ze niby nie uznaje tego dnia i spoko, ale potem zerwal zareczyny - smsem. wybral sobie dzien nie ma co