Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zdezorientowana_

wchodzić drugi raz do tej samej rzeki??

Polecane posty

Gość _zdezorientowana_

Witajcie. Spróbuje skrótowo opowiedzieć moją sytuacje i liczę na rady i pomoc. Byłam z facetem rok. Układało się nam fenomenalnie. Cudowny mężczyzna. Zakochałam sie po uszy. Oczywiście jak w każdym związku bywały sprzeczki ale zawsze dochodziliśmy do konsensusu. Zostawił mnie z dnia na dzień. Bez powodu, bez wyjaśnienia, bez słowa.Próbowałam dowiedzieć sie co się stało ale bezskutecznie - milczał. Usłyszałam tylko, że spieprzył swoje życie i nie chce spieprzyć mojego. Już na początku wiedziałam o jego problemach finansowych ale on się tym zaczął załamywać i uciekł w alkohol. Wg mnie potrzebny byłby mu psycholog a nie terapia AA ale niestety jego matka miała inne zdanie na ten temat a ja nie miałam na to wpływu. Dzień przed Walentynkami napisał, że żałuje, że mnie tak potraktował i chce mnie prosić o drugą szansę, że mu zależy i że wszystko się zmieni. Chciał sie spotkać następnego dnia jednak ja się nie zgodziłam po pierwsze ze względu na Walentynki a po drugie nie chciałam żeby sobie pomyślał że jestem na każde jego zawołanie. Nie byliśmy razem 7 miesięcy. A teraz on mówi że się zmienił, że żałuje i że kocha. Nie wiem co robić i co o tym wszystkim sądzić. Najgorsze jest to, że ja jego nigdy nie przestałam kochać i nie przestałam o nim nigdy myśleć. Pomóżcie! Podpowiedzcie co robić?!

Gość Jestes glabem, dlaczego uzywas
z powiedzonka Heraklita, jak nie masz zielonego pojecia, co ono znaczy?

Gość doczytałem do momentu
-nie szczery z tobą -zostawił z dnia na dzien bez słowa wyajsnienia -alkoholik -zadluzony i twiedzisz ze to cudowny mezczyna, psycholog to jest potrzeby ale tobie nie wchodzic do tej rzeki

Gość hghjghghggh
zdecydowanie nie, facet ma problem sam ze sobą i nie wierz w to, że się zmienił 🖐️

Gość _zdezorientowana_
a co jeżeli on na serio się zmienił? Z jednej strony boje się, że znowu mnie zrani a z drugiej że strace szanse na miłość. Ciągle bije się z myślami i niewiem co robić :/

Facet się nie zmienił na pewno.Jeśli już to na gorsze...i wiem co mówię.Nie wyrwał żadnej innej to sobie przypomniał o Tobie.Nie warto zawracać sobie nim głowy!

Gość kroszek.29
a po co Ty tu pytasz, jeśli już wiesz co zrobisz?

Gość _zdezorientowana_
niewiem co zrobie, narazie nie chce podemować żadnej decyzji ani składać żadnych deklaracji. Piszę tutaj o tym wszystkim żeby poznać obiektywne zdanie forumowiczów.

Gość Można wejść do tej samej
można wejść do tej samej rzeki drugi i nawet trzeci raz, ale jeśli ta osoba do której chce się wrócić jest coś warta. Z alkoholikiem i człowiekiem z problemami będą tylko kłótnie, taki człowiek szybko się irytuje, nie ma humoru jak nie jest pod wpływem i wyżywa się na otoczeniu, najlepiej na słabszych np. dzieciach. W takim czlowieku nie będziesz mieć oparcia, poczucia bezpieczeństwa ani szczęścia. W twoim przypadku wejscie do tej samej rzeki to samobójstwo

Gość kroszek.29
Wiesz co zrobisz, ponieważ skoro wciąż go kochasz, to będziesz chciała z nim być, mimo tego co Ci rozum podpowiada.

Gość _zdezorientowana_
życie nauczyło mnie żeby nie słuchać serca! podjęłam decyzje... nie spotkamy się i drugiej szansy nie będzie! Boli ale może tak ma być... ;(