Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dusiaczekk69

Stara milosc nie rdzewieje?

Polecane posty

Witam, Mialam 16 lat a on 17 kiedy sie poznalismy i zakochalismy,bylismy ze soba ponad rok,bylam jego pierwsza dziewczyna a on moim chlopakiem,spedzilismy ze soba najpiekniejsze lata mlodosci,te szalenstwa,pierwszy stosunek itp. Chodzilismy nawet razem do szkoly specjalnie sie przepisal na logistyke .Poklucilismy sie w wakacje i pojechal do mamy do Holandii na wakacje, zrobilam sobie zdjecie z kolega i dodalam na portal spolecznosciowy kolezanka skomentowala je 'jak slodko"Wkurzyl sie strasznie i powiedzial ze nie wraca i tez nie wrocil.Przezywalam to strasznie nawet napisalam mu list ale kiedy poprosilam jego mame o adres powiedziala ze mam dac sobie spokoj... Tak tez zrobilam bo wiedzialam ze to bez sensu. Po jakims czasie poznalam chlopaka bylam z nim dwa lata,mimo to ciagle myslalam o tamtym chlopaku,ostatnio moja pierwsza milosc zaczela do mnie pisac na gg,chcial moj nr tel,chce mnie zabrac do siebie do holandii na majowke... nie wiem co o tym myslec napisal mi ostatnio ze teskni za tmtymi chwilami,nie wiem czy pisze to tak po prostu czy dlatego ze nadal mu zalezy,odkad ze mna nie jest nie mial zadnej dziewczyny dzis ja mam 21lat on 22 a jednak nadal o sobie pamietamy:) Czy po tylu latach moglo by cos zaiskrzyc/ nie bede ukrywac jak pisze do mnie bardzo mnie to cieszy.

Gość mmmmmmuu.,.,
stosunek rozumiem seksualny?

Gość granata
widać, że ma ochotę cię przelecieć

Gość jego żona była zakonnica
nie rdzewieje, ale może skorodować. Nim cię całkiem z tej miłości skręci, to weź może czytaj lektury, to nie będziesz sadzić takich koszmarnych ortów, od których Polakowi prawdziwemu w chuju skrzyka.

Gość jego żona była zakonnica
oczywiście strzyka

Gość faaaafrefd
Poklucilismy :O:O:O po przeczytaniu tego slowa nie moglam juz czytac dalej

Gość tu prawdziwy Polak, mówi
bo to jest tak, ó, czyli u zamknięte, w kłóciliśmy sie pisza dziewice, czyli zamkniete dla kutasa, a kłuciliśmy sie piszą przeruchane stare prukwy. Alleluja i do przodu!!!!!!!