Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

są tutaj osoby które kupują kosmetyki kolorowe

Polecane posty

Gość rzuć go zanim
dla ciebie wyższa półka to wszystko powyżej 8 zł więc polecający sięznajdą.

Gość odlacz internet
idz na wizaz i wymien sie konczacym tuszem do rzes :O

Gość njnjnjnjnj
nadal tu siedzisz cioto jak dla ciebie wyższa półka to : Eveline, Avon, Wibo, Rossmann,Lovely

Gość ładna i bogata 30
lubię kremy Lancome, tusze do rzęs z Yves Saint Laurent, cienie do powiek z Diora lubie, nie wiem czy to jest wyższa półka, w polsce może tak ale 140zł za tusz to nie jest moim zdaniem majątek, czy 260zł za dobry krem,a co ty lubisz?

Gość njnjnjnjnj
ugotowałaś już obiad, posprzątałaś w chaupie, gdzie sie podziewa twoje bejbe, wysłałaś go na takie zawieje do przedszkola, żeby sama siedzieć na kafe i pierdolić trzy po trzy a gdzie mężuś też haruje jak osioł na bezrobotną matkę polkę Madzię jak spędziliście Walentynki sex w łóżku przed tv?

Gość chyba w snach
nie musi gotowac :P maz wroci z pracy i po raz 100 -ny zrobi zapiekanke :D

Gość o zesz........
Podklad do twarzy Lancome Nude, oddcien bezowy, uzywam juz od ok. 3 lat

a tusz z ysl jaki polecasz?:) słyszałam że szybko wysychają.Do mnie właśnie dotarła próbka perfumu carolina herrera 212 vip ohyda

Gość Vivien83
Hej,nie rozumiem kompletnie chamskich komentarzy.Nie podoba sie temat ,prosze nie komentowac,kropka.Ja tez mam bzika na punkcie kosmetykow.to jakas fobia.Od paru dni stosuje kampanie pustego denka,mam nadzieje ze mi sie uda,i nie polece do drogerii po nowe kosm.Ja z kolorowki uwielbiam NARS i Laura Mercier,sa drozsze ale warte ceny,pielegnuja i utrzymuja sie na skorze caly dzien,lubie takze Lancome i EL,z pielegnacyjnych to rozne np uzywam Clarins,Demalogica.Ich kremy sa cudne.

Nie potrafisz o niczym innym pisać/myśleć jak tylko o modzie i kosmetykach? :o Żenująca jesteś.

Gość Vivien83
z okazji walentynek moj pies wylizal mi ci*pke :D mialam orgazm - polecam :D

Gość a po jakiemu to jest
"próbka perfumu? :O

Gość ładna i bogata 30
teraz mam te: http://www.douglas.pl/douglas/Makija%25C5%25BC-Oczy-Tusze-do-rz%25C4%2599s-Lanc%C3%B4me-Oczy-Hypn%C3%B4se-Volume_product_1011409605.html ten w takiej szarości bardzo lubię http://www.douglas.pl/douglas/Makija%25C5%25BC-Oczy-Tusze-do-rz%25C4%2599s-Yves-Saint-Laurent-Makija%C5%BC-oczu-Volume-Effet-Faux-Cils_productbrand_1061110387.html http://www.douglas.pl/douglas/Makija%25C5%25BC-Oczy-Tusze-do-rz%25C4%2599s-Est%C3%A9e-Lauder-Makija%C5%BC-oczu-Magnascopic-Volume-Mascara_productbrand_1011519387.html

Gość ładna i bogata 30
nie uważam, żeby szybko wysychały, używam ich na zmianę, osttanio eksoerymentuję z kolorami tuszu, fajnie wygląda taki ciemny szary/grafit

Gość Vivien83
Glupie dziecinne podszywy,do lekcji sie zabrac dzieci!!

Gość Vivien83
Z Maca nic nie mam,ale mysle o kupnie,podobno maja fajne roze i brazery,podklady podobno ciezkie,musze sie tam przejsc i pozagladac pozdrawiam

na wszelki wypadek zaczernilam nick ;) dziewczyny wczoraj bylam tak zozgrzana ze hoho. mam w planach sex z kotem sasiadow , ale musze go najpierw zlapac a to nie jest takie proste :D

Gość ssfaegdhtn
a szorty? te łososiowe? masz już?

Widac kultura i wyobraznia niektorych osob nie zna granic,musza miec szare nudne zycie zeby sie podszywac za innych,zapewne chca na siebie zwrocic uwage ,tylko tak zostana zauwazone,znany termin w psychologii od dawna,a moze zazdrosc ze kogos stac a ciebie chlystku nie,wiec do roboty a nie na forum wypisywac glupoty,tym nie zaistniejesz !!!!!!!!!!!!

Gość Nenne
Jeśli chcecie dostać pudełko ekskluzywnych kosmetyków (Klein Prada Dior Blvgari Guerlain), spróbujcie systemu ShinyBox :) for free. trzeba tylko podzielić się linkiem z pewną liczbą osób :) http://shinybox.pl/?ref=4dd7933 spróbujcie!

Ja np. Miałam podkłady Lancome Lierac Vichy i mnie szlag trafiał bo każdy okazał się do kitu. W końcu trafiłam na Revlon i używam 3 lata już :) mam jeszcze kilka kosmetyków z R. wszystkie są super.

Gość hgg
Jenny, cienie Guerlain są świetne, polecam,trzymają się prawie cały dzień. Podkład i puder mam tani bo Revlona. Na pewno nie polecam tuszy Lancome, są beznadziejne, moim zdaniem, za to z YSL są trwałe, dają świetny efekt, mają piękne kolory (ja używam fioletu) i złote opakowanie super prezentuje sie na toaletce