Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chceodejsc

Jż go nie kocham - chce odejść

Polecane posty

Gość chceodejsc

Witam, Szukam porady a może pocieszenia. Jestem od 3 lat w związu, 2lata mieszamy razem. Na początku oczywiście byłam szaleńczo zakochana ale przyszła proza życia i uczucie pomału opadało. W tej chwili mam wielki kryzys i codziennie mysle o tym ze chce od niego odejsc ale się boje. Boję się, że bedec w wieku 35 lat już sobie życia nie ułoże, ze zostanę sama a tego bardzo się boje. Z drugiej zaś strony już nie mogę trwac w tym związku, już mam dośc bycia „facetem. To ja zarabiam,to ja zapełniem lodówkę, to ja kupiłam mieszkanie całe je urządziłam, płace rachunki a mój facet grosza mi nie daje i ciagle słyszę: teraz nie mam. Niby pracuje ale nigdy nie ma pieniędzy na nic. I niestety miłość miłością ale proza życia robi swoje. Już jestem przemęczona. Skończyłam dwa kierunki studiów, pracuje na półtora etatu żeby jakoś wszystko to dopiąć bo nie mogę liczyć na nic ze strony mojego partnera (ślubu nie mamy). Ja chce mieć dzieci ale on uwaza, że jeszcze możemy z tym poczekać (hahahha w naszym wieku czekać) ponieważ boi się odpowiedzialności.A wczoraj przelała się czara goryczy gdy wieczorem dostał sms-a walentynkowego od koleżanki z pracy i sam mi pokazał, że to niby takie nic. No i jedna zabawna historia: poprosiłam go o pieniądze na środki antykoncepcyjne (chociaż za to mógłby zapłacić) to usłyszałam, że teraz to on idzie z psem do weterynarza na badania kontrolne i musi pare stówek zapłacić i mi pieniędzy nie da wiec przegrałam z psem . Drogie Panie co mam zrobic???? Boje się być sama.

Gość chceodejsc
????

Gość chceodejsc
no szybko odpowiadajcie, bo szef przyszedł i muszę mu dać bobra

Gość Kasia to ja jestem
Wiesz, trafiłaś na gnojka jakagos ! Wiesz ilu jest wspaniałąych facetów ? Bedziesz zalwoac do konca zycia zie zwiazalas sie z fajtłapą zyciową. Powodzenia w meczeniu sie przez cale zycie....

Gość Olka z kitką
aha - jak boisz się być sama to problem jest w tobie. złapiesz wszystko co się nawinie, a szansa, że ci się uda jest znikoma - skoro nie masz oporów, żęby zaapierdalac na wszystkich frontach ZA siebie i za jakiegoś gościa jednoczesnie

Gość wykopac pasożyta natychmiast
bezapelacyjnie !!!!