Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona34

facet z kredytem

Polecane posty

Gość zielona34

Czy z takim warto ukladac jakies zycie?

Gość ornaments bla bla bla
nie, należy go zastrzelić :)

Gość jasna panienka 32
to znaczy że ma zdolność kredytową, chyba gorzej gdyby nie miał:P

Gość zielona34
no ale ja bym chciala tyko faceta bez tego kredytu na 30 lat.

Gość zielona34
no niby ma, ale ta perspektywa

Gość zielona34
nie perspektywa, tylko ten jego peryskop

Gość uznana na kafe
jakaś dziwna jesteś, nie każdemu rodzice dają mieszkanie, kredyt na 30 lat to norma wsród moich znajomych, problem w tym, że nie każdy go dostaje i wtedy tułaczka po wynajmowanych mieszkaniach:(

Gość zielona34
ale on ma 35 lat, wiec do tego czasu moze by juz zaoszczedzil i o to mi chodzi najbardziej.

Gość pitulinka
a ty juz zaoszczedzilas?

Gość tak samoo
i ile mial zaoszczedzic 350 tys?

Gość gratka 025896
może ty kufffa zaoszczędzisz, spłacicie kredyt i nie będzie problemu?

Gość zielona jestes pustostanem
kurde, co za tepy babsztyl.Odpierdol sie od niego i jego kredytu suko. Chooj cie to obchodzi prostaku, znajdz sobie innego kwoko.

zielona, ale czego ty sie boisz? czy on ci go każe spłacać? Ty się bój tego raczej, że jak jak zamieszkacie razem i coś pójdzie nie tak, to mieszkanie jest jego i cie może wykopać kiedy chce. Moim zdaniem jeśli facet ma mieszkanie- nawet w kredycie, to dobrze o nim świadczy- że jest zaradny, i ważne są dla niego takie rzeczy jak miec swoj własny kąt. Ktoś na górze dobrze spytał. Czy ty zielona mając lat-jak mniemam 34- zaoszczędziłaś już na swoje mieszkanie? btw ceny mieszkań są takie, że chyba by trzeba czekać ze 30 lat, zeby odłożyć. A gdzie mieszkać przez ten czas? wynajmować? za wynajem też trzeba płacić- a zdwojga złego lepiej spłacać kredyt własnego mieszkania niż komuś w tyłek pchać co miesiąc kase i nic z tego później nie mieć. Dziwnie rozumujesz

Gość zielona34
Tak zaoszczedzilam, dobralam tylko kredyt na 5 lat i kupilam mieszkanie. Natomiast wlasnie obawiam sie tego, ze on chce ze mna zamieszkac tylko dlatego, ze lzej mu bedzie splaca kredyt, a jak pojdzie cos nie tak, to mieszkaie jest jego. Nie wiem czy chce sie do tego dokladac.

Gość ornaments bla bla bla
to się nie dokładaj, olej go i wyjdź za rosyjskiego oligarchę.

Gość gggg343
Kredyt na 5 lat i kupiłaś mieszkanie... Takie bajki to sobie wciskaj swojej babci.

Gość zielona34
Napisalam, ze mialam odlozona wieksza kwote na mieszkanie, dobralam kredytu tylko koncowke tej kwoty, wiec wiem, ze mozna jak sie ma stala prace, a on wlasnie ma.

Gość gggg343
Jasne... to chyba jakieś tanie rozwalające się mieszkanie. Na nowe trzeba pracować z 20 lat.

Gość zielona34
Wez przestan z tym rozliczaniem, nie dosc, ze kuoilam w nowym budownictwie, to jeszcze po remoncie, okazja, bo ludzie wyjezdzali, to raz, a dwa ja juz pracuje ponad 20 lat. Jakby nie bylo to dla mnie fakt, ze on nie ma oszczednosci i musial wziac na calosc kredyt jest conajmniej zastanawiający.

ta, jak sie ma stałą pracę to się da. Ja zarabiam około 4000, mam 28 lat i nawet na 1/3 mieszkania nie uzbierałam. Więc nie wiem ile to trzeba zarabiać, żeby sobie odłozyć. Druga rzecz- przecież nie musisz się dokładac do raty, skoro to jego mieszkanie, jeśli razem bedziecie mieszkać, to po prostu bieżące opłaty dzielcie na pół- czynsz, wodę, prąd. Moim zdaniem to normalny układ. A jeśli jeszcze masz swoje mieszkanie, to przecież możesz je wynająć komuś. Chyba szukasz dziury w całym

Gość zielona34
Ja zarabiam polowe mniej, ale nie wazne. Masz racje moze to kwestia dogadania, ale i tak jakos to źle widze.

Gość gggg343
Jak pracujesz 20 lat to na pewno nie masz 35 lat! W takim razie jak możesz go oceniać jak siebie jak on jest młodszy.

Gość zielona34
Ja zarabiam około 4000, mam 28 lat i nawet na 1/3 mieszkania nie uzbierałam - no i sama widzisz, bedziesz miala te ze 35 i juz jakas pokazna kwote na mieszkanie. A ten zadnej.

Gość zielona34
no zgadza sie mam nieco wiecej, ale Wy tak mowicie, Wy tak bez zadnych watpliwosci zwiazalybyscie sie z takim kims? A jak cos sie stanie i straci prace cokolwiek?