Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek 85

masaż erotyczny leprzy niz sex?

Polecane posty

Gość jacek 85

nie sadzicie ze masaż sprawia wiecej przyjemnosci niz sex? o komentarze poprosze osoby które doznały jednego i drugiego

Gość jacek 85
jako facet podczas sexu nigdy nie miałem takiego orgazmu jak podczas masażu, nie wiedziałem że można taka rozkosz przeżyć, na masażu moj orgazm trwał dobre kilka minut

Gość jacek 85
byleś kiedyś na masażu obleśny złośliwcu

Gość jacek 85
Oczywiście masował mnie wujek Czesiek. Ma bardzo zręczne dłonie, szczególnie w kontakcie z jądrami i workiem mosznowym

Gość jacek 85
miałem orgazm w czasie sexu i w czasie masażu erotycznego, i mam nadzieje ze jeszcze wiele przede mną:) w innym przypadku oznaczało by to ze mi już nigdy więcej nie stanie:D ale widze że wierzysze mnie:)

Gość jacek 85
to "obleśny" był do Bears'a Joe i ja wrażenia z masażu, chodzisz na erotyczny czy taki relaksacyjny

Gość jacek 85
ja=jak i na końcu zapomniałem "?" bo widzę że tu ja na dyktandzie w podstawówce

Gość Tomek 123
może dziewczyny sie wypowidzą?

Gość jacek 85
Najmocniejsze orgazmy miewam podczas masażu kakaowego oka nabrzmiałą główką penisa - niesamowite odloty panowie.

Gość jacek 85
kocham cię - Pan typu Bears, 49 lat zostaniesz moją walentynką? 😍

Gość marlenkaxxx
rzeczywiście masaż erotyczny jest fenomenalny-osobiście polecam ale czy jest lepszy niż seks? tego nie wiem....jedno i drugie stawiam na tym samym poziomie :-D

Gość niedoświadczona w seksie
o co chodzi z tym masażem erotycznym? o to, że kobieta ci włożyła palce do tyłeczka i masowała prostatę czy o co? co się robi przy takich masażach? masuje wszystko, np. plecy też, czy tylko miejsca intymne np. jądra? nie wiem zupełnie co masz na myśli.

Gość gość
Wszystkim spragnionym relaksu i tym z problemami zdrowotnymi oferuję ulgę w cierpieniu. Jestem masażystą z doświadczeniem i pasją. Wykonuję masaże klasyczny, drenaże limfatyczne, masaże gorącymi kamieniami. Dojazd do klientki na terenie Częstochowa i w okolicy. Oraz przyjęcia w profesjonalnym salonie masażu "nie oferuję usług seksualnych" Masaże kosmetyczne od 40zł (antycellulitowe, ujędrniające, odchudzające) Masaże relaksacyjne, częściowy 50zł ok 40min 70zł Całościowy ok 90min Masaże gorącymi kamieniami ok 1h 90zł Szukasz jakiegoś innego masażu zapytaj być może będę mógł pomóc Masaże wykonywane są na profesjonalnym stole do masażu. Przyjmuje również zgłoszenia na dojazd za drobną dopłatą. robertmasaz@o2.pl