Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sznus

Unikam ludzi, bo za bardzo lubią ingerować w moje życie.

Polecane posty

Gość sznus

Tego nauczyłam się podczas mojego życia. Żeby raczej stronić od ludzi niż do nich wychodzić. Co kogoś poznam, czy spotkam, zaraz wypytuje, daje "dobre rady", komentuje i ocenia. Ludzie mnie poznają, i zwyczajnie mają jedną osobę więcej, żeby o niej pogadać za jej plecami. Po co to komu? Po co wam setki znajomych? 99% ma was w dupie i widzi w was tylko 'ciekawostkę' i urozmaicenie, temat do plotek. Po co wam konta na nk albo fb? Po co dawać innym okazję do podglądania waszej prywatności? Ja staram się ograniczyć liczbę znajomych i przyjaciół do tych najbardziej wartościowych. Nawet jak na ulicy spotkam znajomego ze szkolnych lat od razu słyszę pytania głeboko wkraczające w moją prywatność + często tekst,"przepraszam ze tak wypytuje, ale nie znalazłem twojego konta na facebooku". No kurwa. Skoro go nie mam, to widocznie nie zamierzam się wszystkim ze wszystkimi dzielić. Ostatnio szłam z chłopakiem, spotkałam znajomą z liceum (które już dawno skończyłam), podeszła i zaczęła bezczelnie wypytywać, czy to mój chłopak, ile jesteśmy razem, czy planujemy wspólną przyszłość. Jak się dowiedziała że jesteśmy razem 6 lat, to bezczelnie rzuciła tekstem, że w takim razie mamy dziecko. "nie, nie mamy"," uuu to tak sami z siebie ze sobą wytrzymujecie?" powiedzcie czy ludzkie wścibstwo i bezczelność ma granice?

Gość sznus
dlatego teraz chodzę po ulicach w przebraniu don Pedra.

Gość sznus
tak tak, a teraz proszę o wypowiedzi ludzi z psychiką dojrzalszą od psychiki 12 latka

Gość ryza542
myslę tak jak Ty, ludzie sa okropni

Gość maturks4
Masz wyjątkowo nieciekawych, prymitywnych znajomych. Albo do tej pory pozwalałaś na taką nadmierną poufałość. W życiu nie spotkałam się z taką ingerencją w moje prywatne życie