Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tunga

Pytanie do mężczyzn, co byście chcieli dostać w prezencie od kobiety

Polecane posty

Gość powaliło cie ?
widze problem , bo to mega głupota prezent składkowy dla własnego faceta takie cos to mozna uskuteczniac dla kolezanki z pracy ale nie dla ukochanego a kto to niby sie z toba składa? kim jest ta osoba dla niego?

Gość tunga
ok, odezwie się w końcu ktoś inteligentny? Nie mam czasu ani chęci odpierać ataków samotnych kretynów. Lot balonem odpada, bo go to nie bawi (już kiedyś polecieliśmy oboje), paintball też już był, nawet czasami jeszcze jeżdzimy w to w pograć ze znajomymi, więc głupio byłoby to dawać na prezent. Fakt że on lubi dostawać rzeczy materialne, lubi się czymś długo cieszyć. uwielbia gadżety jak każdy facet, ale mi się wydaje że on już wszystko ma i stąd ten problem.

Gość Strażnik_Teksasu
pałkę.

Gość tunga
ta osoba to bliska rodzina, i zwykle ta osoba daje mu gotówkę w kopercie, dlatego ja wymyśliłam, że dołożę drugie tyle i wspólnie kupimy mu coś większego. Nadal nie wiem w czym ty widzisz problem człowieku?

Gość tunga
Co pałke

co można dać komuś kto ma wszystko hm no chyba niczego nie wymyślisz, gadżety piszesz he no jakby miał jedna jakieś inne hobby niż związane z komputerami czy jego pracą to ok a tak trudno Ci będzie bo pewnie jest dość zamożny z tego co widzę i kupił już co chciał mieć

Gość wakacyjowo
kup mu gumową lalę będzie się nią długo cieszył a nawet bardzo długo będzie miał nowe zainteresowanie

Gość tunga
ten post "co pałke" - nie mój. Won podszywie, kurwa zakładam zwyczajny temat, bo mam pustkę w głowie, a chciałabym kupić coś wartościowego, i nawet tu muszą wyładowywać swoje frustracje nieudacznicy życiowi.

Prezent trzeba umieć dobrać do osoby. Mnie ostatnio naszło, że mu coś namaluje - gorzej z pomysłem co to miałoby być ;)

coś wartościowego, no wiesz normalnie faceci cieszą się z każdego prezentu bo dla normalnego faceta nie ważne co dostaje ale od kogo to dostaje :-D

Gość doswiadczony miszcz
a jednak brak dziecka w zwiasku dobija

Gość tunga
Myślałam,też aby na prezent zabrać go na pogrzeb Madzi do Sosnowca,ale w sumie wydało mi się to zbyt pretensjonalne.

Gość powaliło cie ?
dlaczego wyzywasz uswiadamiamy cie przeciez o to prosiłas zakladajac tu temat to ty jestes niedojda zyciowa nie dosc ze nie wiesz co kupic facetowi to jeszcze jakies składki wymyslasz

Gość pytolog
To raczej ty, wyładowywowywujesz :D na nas frustracje. Odpowiadamy jak umiemy :classic_cool: A ty się zaraz denerwujesz jak redaktor Miecugow w szkle kontaktowym :p Najgorzej jest z takimi co niczym się nie interesują. Gdyby to był człowiek z zainteresowaniami, to miałabyś łatwo. Książek też pewnie nie czyta? :classic_cool:

Gość GejTwojPrzyjaciel
Zegarek... to bardzo dobry prezent. Mój misiaczek mi taki kupił

Gość doswiadczony miszcz
zamiast urodzic mu dziecko glupia koza chce orzytrzymac faceta przy dupie prezentami wspolczuje mu

Gość tunga
jak się jest ze sobą 6 lat, to prezenty zaczynają się powtarzać, stary portfel się zużyje, to kupie nowy. Problem w tym, że teraz jest beznadziejny czas, gdyż wszystkie takie typowe rzeczy na prezent ma nowe. Poza tym, nie jest mu obojętne co ode mnie dostanie, gotówkę mamy wspólną, i muszę nią dobrze gospodarować, bo jak mu kupię coś co rzuci w kąt to zmarnuje nasze pieniądze a nie moje.

Gość tunga
czyta książki, uwielbia gry, ale problem w tym że ja też, a obiecaliśmy sobie, że nie kupimy sobie prezentów, które będą też prezentami dla nas samych (takie egoistyczne). więc takie rzeczy jak książki, czy inne rzeczy wspólnego zainteresowania, kupujemy po prostu bez okazji. A na okazje wręczamy sobie coś tylko dla tej drugiej osoby do kogos tam wyżej, przeceniasz się jeśli myślisz że się zdenerwowałam. Aczkolwiek uznałam że warto wyrazić mój brak szacunku do ludzi, którzy próbują oceniać mnie i mój związek na podstawie tego że składam się z kimś bliskim też dla mojego faceta, na prezent.

Gość pytolog
6 lat, to chyba czas aby albo poznać się na tyle dobrze, by zawsze wiedzieć, jaki prezent ofiarować, albo rozejść się z nudów.

Gość GejTwojPrzyjaciel
Mam jeszcze jeden pomysł... ale to nie jest materialny prezent...chociaż poniekąd... Mam na myśli seks analny. Zobaczysz ze mu się spodoba... ja i mój misiaczek to uwielbiamy...on staje za mną , zciąga moje majteczki i tak mooooooocno go wpycha

Gość wakacyjowo
Nie ma jak kupować prezentu za wspólne pieniądze :D równie dobrze daj mu 5 stów i powiedz kup sobie coś co nie wyrzucisz w kąt ŻAL

Gość pytolog
Reagujesz jak redaktor Miecugow ;) Się zdenerwowałaś. Pierwszy raz na kafe? Tutaj tak jest i tak będzie, mam nadzieję. Cóż możemy Ci doradzić, jeśli sama nie wiesz w jakim kierunku się udać? Może wam jest za dobrze i już wszystko posiadacie? :D A propos książki. Tym samym się interesujecie, co do joty? Jeśli tak, to nawet fajnie. Kup mu ładny składany, lub nie, nóż. Chyba, że już ma, albo się boisz :D

Gość tunga
Plujcie jadem, ja jestem pełna zrozumienia dla ludzi których nikt nie kocha, którzy wieczory spędzają samotnie, i którzy są już zbyt zgorzkniali by ktoś na nich spojrzał. Nie przejmę się więc, a nawet napawa mnie to pewnym rozbawienie, mimo, że wasza nieudolność jest przecież dość smutna. Czekam na wartościowe wpisy takie jak od "ładny ale"

Gość tunga
Anal mamy codziennie,więc to odpada,Lizanie rowu i takie tam również,nawet wspólne jedzenie odchodów przy różowych świecach.

Facet 22 lata, ale w pełni wyposażona fura, kupa ciuchów, portfele, zegarki, biżuterię, telefony - wszystko ma kupione w zeszłym roku. Buhahahaha.

na to pytanie to pewno wszyskie chłopy odpowiedzą chórem: święty spokój!

Gość tunga
pytolog, nie, nie pierwszy, znam kafeterie na wylot, dlatego unikam jej najczęściej jak mogę ;) Właśnie dlatego, że wiem, że większość tutaj to osoby samotne, sfrustrowane, które siedzą tu całymi dniami, i w pracy i poza, i wypluwają swoje żale na osoby, które zadają np. tak zwyczajne pytanie jak "co kupić na prezent", gdyż nie mogą pogodzić się z tym, że one nie mają komu kupować prezentów. Znam to, nie jestem tu żółtodziobem. Tak, interesujemy się tym samym, oboje czytamy te same książki, głownie fantastyke i kryminały. Myślałam żeby kupić ps3, ale to znowu będzie prezent bardziej dla mnie niż dla niego, więc odpada, poza tym drogi.... Nóż? Po co mu nóż? bandytą nie jest, a przedmiot do samoobrony już odpowiedni ma i nosi przy sobie. Natomiast nóż do papieru mamy, do mięsa, sera i chleba też. Inne są zbędne Myślałam nad wiertarką ale też za droga...

Gość tunga
do ale badziew - ciężko na to pracuje to ma, o co chodzi?

Gość wakacyjowo
Witam potrzebuje pomocy w sprawie kupna długopisu firmy Parker. Mam na oku 3 długopisy i chciałbym dowiedzieć się, który byłby odpowiedni dla dziewczyny. Frontier GT http://allegro.pl/frontier-gt-zlocony-parker- dlugopis-grawer-skora-i2071826625.html Urban http://allegro.pl/dlugopis-parker-urban-czarn y-ze-zlotym-grawer-i2106470118.html czy Brushed GT http://allegro.pl/parker-im-brushed-gt-dlugop is-grawer-etui-skora-i2087683722.html Chciałbym by był on lekki w pisaniu. Proszę o pomoc, który mi doradzicie

Gość słoik Nuteli
Błąd 404: Strona nie została znaleziona:(