Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rencistka1

czuje niesamowite parcie na urodę

Polecane posty

Gość rencistka1

Zdałam sobie sprawę, że nie mam szans .A facetom ułożonym również się w głowach przewróciło. Tylko atrakcyjne panie mogą cieszyć się życiem,związkiem pracą.Reszta nie ma szans. Strasznie to smutne ja czuję parcie wszędzie . W gazetach telewizja . Wszędzie podziwia się piękne dziewczyny ,rodzina też zawsze jest pod wrażeniem. A brzydka może nadrabiać tylko swoją wiedzą i mądrością.

Gość Piekność z ParkAvenue
Ile masz lat? Uważasz, ze nie jesteś wystarczająco ładna?

Gość rencistka1
jako, że jestem rencistką największe parcie czuję w tej chwili na pęcherz, chwilunia, muszę iść, zaraz wracam

Gość nokijka
jeejje jje jak i te relamy na zmarszczy młode reklamujaa potem jaka ja piekna nie mam zadnej zmarszczki:Dtakie wygładzone

Gość rencistka1
mam 20 lat . A tutaj trzeba być szczupłą wysportowaną z dużym biustem co jest niemożliwe bo to nie idzie w parze ze szczupłym ciałem długie gęste włosy buźka jak u laleczki z makijażem duże usta piękne ubrania i nie wiem co jeszcze mogę wymieniać bez końca . nie jestem w stanie tego osiągnąć

Gość ytytytyt
rencistka1 - ale sama też patrzysz tylko, żeby facet był wysoki bo musi ci do szpilek pasowac. weź !

jeśli masz naturalne "predyspozycje" możesz mieć duży biust przy wątłym ciele, ja np. mam C/D przy rozmiarze 34/36 :) ale akurat wolałabym być bardziej płaska :o

Gość rencistka1
ehh ludzie wygląda na to że jestem przeciętna i to bardzo. nikt się w mojej urodzie nie zakocha

Gość ytytytyt
tak kończą pustaki:D o ile to nie kolejne durne prowo

Gość Kobitka_przed 30
Wiem co czujesz. teraz trzeba być dobrym we wszystkim, znać się na wszystkim, a będąc kobietą jeszcze musisz dobrze wyglądać. Ja tez czasem nie ogarniam i często czuję się zakompleksiona. Mimo gigantycznego biustu i niegrubej sylwetki. Paranoja. W galeriach handlowych tłumy laseczek paradujących miedzy sklepami, a obok świetnie ubrani faceci taszczą tony toreb ze świeżutko upolowanymi ciuszkami. Skąd oni biorą kasę i czas na to wszystko?

C/D przy rozmiarze 34/36 ale akurat wolałabym być bardziej płaska wow, robi wrazenie, ja mam lekkie b jak schudne to nawet a i jakos nie narzekam na brak adoratorów, trafialam na fanow piersi i tyłków, choc chyba wiecej bylo fanow tyłków...a tyłek mam wzorcowy :)

Gość Do rencistki....
Doskonale cie rozumiem autorko, to chore co sie dzieje ze swiatem teraz. Ja tez jestem brzydula tzn przecietniara nie mam silikonow ani innych takich a to dzis jakby wymog, inaczej nie ma szans na nic