Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokhsaewka

Majówka gdzie jechać? Cypr , Maroko

Polecane posty

Gość nokhsaewka

Czeka nas dluga majówka i nie wiem do jakiego kraju lecieć byliśmy w Turcji na Kanarach zwiedziliśmy Kretę i Tunezję parę razy bylismy w Chorwacji i w Chinach myślałam o Egipcie lub Dubaju ale mąż nie chce tam jechać . Może macie jakiś pomysł?, Nie proponujcie Bali albo Meksyk bo nie chcę lecieć 8 godzin.

Gość nokijka
Proponuje dlugi majowy seks zamiast wyjazdu

Gość nokhsaewka
Seks to uprawiamy jak jezdzimy na narty a wyjeżdzamy często.

Gość nokhsaewka
Nigdzie nie byliście?

Gość wakacyjowo
Polecam Australie - fantastyczne rafy koralowe :)

Gość nokhsaewka
Napewno Australia jest piękna ale lot trwa z 20 godzin i jest to droga wycieczka

Gość Strażnik_Teksasu
ja mam oko na Maroko. Tam jedź.

Gość ale gapa
Tak dla informacji do Meksyku transfer minimum 14 godzin, na Bali cos ok. 28 . Fajnie jest w Maroku ale to tez kraj arabski, choć ja akurat tam czułam sie w miare bezpiecznie. Cypr fajny tylko, ze na poczatku maja bedzie zimna woda wiec sie za bardzo nie pokąpiesz. Polecam Ci Hiszpanię- Majorkę, Minorkę a może Madera-tyle, ze na tej ostatniej to nie ma plaz.

Gość nokhsaewka
Ale gapa gdzie byłaś w Maroku ? i w jakim hotelu co jest do zwiedzania.

Gość lonty
ja polecam piękny Izrael

Gość nokhsaewka
Ja bym pojechała do Izraela ale mąż nie cierpi żydów i nie chce tam jechać.

Gość lonty
zawsze mozesz zmienic meża ;) Izrael polecam bo to piękny kraj, bardzo zabytkowy,sympatyczny, ze swietna kuchnią,muzyką,kulturą, cieple morze,góry,pustynie,Morze Martwe gdzie mozna polezec nie topiac sie,setki interesujacych zabytkow

Minorka + Formentera piekne morze a jak nie to Zanzibar tez piekne morze lub fantastyczna Kenia morze+ safari nie bedziesz zalowala.

Sardynia jest sliczna. Swietne plaze, temperatura tez akurat, nie czujesz sie jak na patelni, no i lot dlugi nie jest. :)

Gość nokhsaewka
Chłopa nie będę zmieniać bo nie jest zły i najważniejsze nie jest chytry. Namówiłam go latem na wyjazd do Turcji hotel 5+ było ok ale w restauracji kelnerzy podawali napoje w lampkach trzymając palcami nie za stopkę tylko za kielich i uważa że Araby to brudasy. A żydzi to zlodzieje mój teść w Izraelu stracił cały portfel został okradziony ale mu się tam podobało

Gość nokhsaewka
O też myślałam o Sardyni ale tam to chyba lepiej pojechać samochodem.

Kobieto, chwalisz sie, czy zalisz? :o Wydaje mi sie, ze poza Europe z takimi uprzedzeniami to nie ma co sie wybierac...

Madeira Portugal( wyspa kwiatow) piekna wyspa, jeszcze w tym czasie, to juz w ogole bajka, Algarve tez ladne miejsce

Zwazywszy na to, ze Sardynia jest wyspa, to nie polecam. Chyba, ze chcecie sie tluc promem. Poza tym, samolotem jest o wiele wygodniej, prawda?

Lady 🖐️ Jak idzie nauka portugalskiego? :) Pantelleria jest tez ladnym miejscem, nieduza wysepka, spokojna, mozna naprawde odpoczac.

nueve a dziekuje :) dobrze ;) tzn nie ucze sie, samo wchodzi kolejny egzamin zaliczylam na 90% podobno jestem bardzo inteligentna :D:P

Gość nokhsaewka
Nuewe istnieją inne kraje poza arabskimi i ani się chwalę ani żalę a można podyskutować no nie ?

Lady - no to brawa dla Ciebie. :) Najgorzej zaczac, potem juz idzie z gorki. Szczegolnie ze masz do czynienia z jezykiem caly czas. nokhsaewka - masz racje, istnieja kraje poza arabskimi, ale wydaje mi sie, ze Europa bylaby dla Ciebie najlepsza, gdyz chociazby panstwa Ameryki Poludniowej wiaza sie ze zbyt dluga podroza. Ponadto zabolalo mnie okreslanie Arabow mianem brudasow, a Izraelczykow zlodziei, bo to paskudne uogolnienie. Rozmawiac, owszem, mozna, ale tak, by nikogo nie obrazac. :)

Gość jiojoij
Dlaczego dla Polakow istnieja tylko resorty nad morzem, moczenie tylka w basenie, morzu i wsio?? Naprawde nie potraficie pojechac gdzies na wlasna reke, pozwiedzac jakis kraj, a nie tylko turcja/egipt/kanary i konkurs kto wstawi bardziej efektowna fotke?:O

jiojoij - Nie tylko dla Polakow, popatrz chociazby na Niemcow czy Brytyjczykow. Poza tym, Turcja czy Egipt nie sa nieciekawe tylko dlatego, ze jezdzi tam duzo ludzi. Mozna zwiedzac i nie brac udzialu w konkursie na najbardziej efektowna fotke.

Gość bzdury na kiju
Teneryffa :)

Gość nokhsaewka
Byliśmy 3 tygodnie w Chinach zaproszeni na Chińskie wesele mieszkaliśmy 700 km od Pekinu w Anszan mieszkalismy u rodziców pana młodego i trochę pozwiedzaliśmy teraz się chwalę.

Gość lonti
twoj chłop mysli tylko i wylacznie stereotypami, jest uprzedzony do wszystkich, mozna ci tylko wspolczuc, Meksyk tez jest pieknym krajem

Gość riss
Tez się zastanawiam nad majówką. Podobają mi sie lasty BP Rainbow, objazd po Paryzu i zamkach nad Loarą zamknąłby się w 1700zł , a moze jeszcze trochę się ceny obnizą bliżej wyjazdu ;D

Gość niveababyyyy
paryz sobie daruj lec do maroka ALE GAPA- lot na bali 28 h, chyba w snach .... 12 h do kuala lumpur i z kl 1, 5h max wiem bo bylam skoro Twoj maz nie chce jecha do egiptu czy dubaju to czemu maroko ma mu sie spodoba....