Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jshdfuinf

Mieliście kiedyś wypadek, stłuczkę?

Polecane posty

Gość jshdfuinf

Długo mieliście już prawo jazdy? Bardzo rozbiliście samochód?

Gość kobranocka power
Na szczęście nie i oby tak było dalej

Gość Olka z kitką
kasacja auta w bardzo głupi sposób, ze zwykłej nieuwagi i przemęczenia po kilku latach jazdy

Gość 344444444444
ja mialam po 2 latach jakmialam prawko ale nie z mojej winy:D taksowkarz wpadl w poslizg i jecham mi na czolowke wiec jeszce zdazrylamn tylko odbic w prawo na chodnik i dostalam w bok:P auto skladałam:) z oc tego pana:D

Gość Tak. Miałam 3 miesiące
prawo jazdy. Pijany kierowca wyprzedzał i wyjechał mi na czołówkę. Na szczęście odbiłam i rozwałił mi tylko cały tył

Gość tak miałam
nie z mojej winy,facet wjechał mi prosto w bok mojego auta...skończyło się dachowaniem i auto do kasacji:( . Prawko miałam wtedy 6 lat Stłuczek zmojej winy - brak

Gość gość
ja miałam na szczęscie tylko niegroźną stłuczkę, ale to było dawno i poki co jezdzę bezpiecznie

Gość gość
ja też niestety mam doświadczenia jeśli chodzi o wypadki drogowe. Pierwszy raz to mała stłuczka z mojej winy, ale kolejny był z powodu wymuszenia przez drugiego kierowcę. Niestety auto do kasacji. Powiem, ze trochę mi szkoda, bo teraz samochody mają zdrożeć. Jeśli szukacie dobrego auto szrotu, gdzie można legalnie wyrejestrować auto, to polecam firmę vernal http://zlomowanie-vernal.pl/.