Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she24

JA JUZ NIE MAM SIŁY DO SZUKANIA PRACY...:(

Polecane posty

Gość she24

ALBO ŻADNYCH OFERT W TYM ZADUP*AŁYM MIEŚCIE,ALBO ZERO ODEZWU,STAZU TEZ NIE DOSTALAM,BO CHCIELI KOGOS Z DOSWIACZENIEM... POMOC Z MOPSU MI NIE PRZYSŁUGUJE,BO PRÓG TO 477 NA OSOBE,A JA MAM 490 STYPENDIUM. PLACE CZESNE, SAMA MIESZKAM,ZYJE Z OSZCZEDNOSCI,ALE ONE MI SIE KONCZĄ. CO ROBIC?

Gość daniel234
Szkolenia z rozwoju osobistego są bardzo dobrym sposobem na polepszenie swojej pozycji zawodowej, jeśli szukacie podobnych możliwości polecam wam kurs Legalny Doping prowadzony przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Pracują tam profesjonaliści, którzy mają ogromną wiedzę i doświadczenie. Mam o nich dobrą opinię, dzięki ich pomocy pozbyłem się słomianego zapału, każdy postawiony sobie cel potrafię osiągnąć, mam ogromną motywację do działania, co znacznie wpływa na moją karierę. Przejrzyjcie ich ofertę na www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Jakie tam oferty do odoby która ma niecałe 500 zl na życie. A Ty autorko może za granicę pojedź to trochę oszczędności przywieziesz, albo i. Ie wrócisz.