Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieda w anglii

jak to jest klepać biedę

Polecane posty

Gość ta hołota na zadjęciu to nie
jest polska rodzina.Po mordach wiadać,że oni są nie wiadomo skąd:ojacys tacy dziwni,ani to Rumunii,ani nie wiem co:oPolacy na pewno nie.

Gość OLGA__YYY
Co nie masz argumentów??mówimy o Polsce bezmózgi kretynie, a nie o Czechach chyba, że dla ciebie to jeden pies???? Albo masz braki z podstawówki. Szkoda mi ciebie, że nie potrafisz jednego artykułu przytoczyć, że w Polsce gdzie żyjesz jest lepiej. To, że pokażesz odnowione komunistyczne bloki nie robi z tego bogactwa.

Gość OLGA__YYY
http://mkkwola.nowyekran.pl/post/48500,ostatnie-wydarzenia-pokazuja-ze-zycie-w-polsce-staje-sie-coraz-bardziej-zyciem-nierzeczywistym-jakas-olbrzymia-lipa-grozna-dla-psychiki-obywateli-dzieje-sie-tak-za-sprawa-propagandy-a-zwlaszcza-poteznej-telewizji

Gość bieda w anglii
normalnie żyjesz jak dziad w szeregowcu, nosisz dziadowskie ciuchy, czyścisz kible. i srasz pod siebie. kupujesz najtańsze jedzenie a kobiety obciągają lachę turasom i murzynom za 5 funtów.ciągle ci brakuje pieniędzy na życie. żyjesz po prostu bardzo biednie.

Gość hahahahaha......
Alez tam w PL bieda was cisnie, co? :D Ten jad az sie wylewa, scierpiec nie moga co poniektorzy, ze inni zyja sobie na poziomie, jezdza na wakacje, odkladaja kase. A w Polsce szarzyzna dnia codziennego, obrzydliwe bloki dookola, dziury w jezdniach, marny etatcik za 1500 zeta na miesiac i ciagle bra kasy, brak perspektyw, brak normalnosci. Tlok w autobusach, nieuprzejmi ludzie, szarosc, szarosc, szarosc...... I tak codziennie...i tak do smierci.... :P Wyrazy wspolczucia biedaki :D

Gość bieda w anglii
haha mamy czego zazdrościć wielonarodowego kraju który sie nie szanuje i wpuszcza dzicz muzułmaństwą i chołote z afryki http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/07/Albert_Yard_-_off_Church_Street_-_geograph.org.uk_-_599751.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/Aire_Street_-_Elia_Street_-_geograph.org.uk_-_1111229.jpg fajny tam dobrobyt macie niema co :D.

Bo to są typowe zdesperowane Polaczki, co gówno mają, a dupę szkłem podcierają. Jak ja się ciesze, że nie muszę mieszkać między takimi szarymi i zawistnymi ludźmi. Musi was nie źle w żołądku ściskać. Są też Polacy normalni, co szanują swoich rodaków którzy mieszkają poza granicami. Jednak jest to ta część Polaków którzy mają dobrze w Polsce i nie chcą emigrować.

Gość MAGDA_______
Widać twój poziom kultury droga autorko, przypomina raczej poziom klozetowy. Nie będę się zniżać do twojego poziomu. Musisz być strasznie zakompleksioną dziewczyną. Żal mi ciebie.

Gość a mi się wydaje że autorka
topiku nie mieszka tera w Polsce,tylko w Anglii,ale jej się tam nie udało,nic się nie powiodlo więc marnie skonczyła w tej UK,klepie tam biedę i myśli,że wszyscy,którzy wyjechali skończyli tak nędznie jak ona...

Gość a mi się wydaje że autorka
teraz* przepraszam za literówki.

Gość OLGA__YYY
Jaka ty jesteś durna ja pierdykam. Kurcze na jakiej podstawie oceniasz, że w Polsce żyje się lepiej daj mi konkretny dowód nie zdjęcia domów tylko dowód taki jak ja dałam!!!!! bo braki w twojej wiedzy wychodzą na każdym kroku.

Gość do autrokii
Ludzie nie odpowiadajcie na jej komentarze. Po wypowiedziach świadczy, że autorka ma niski iloraz inteligencji, ponieważ zdanie jakie potrafi zbudować to, że w Polsce żyje się lepiej. Macie rację widać, że ma dziewczyna problemy i swoje niepowodzenia wyładowuje na forum. Może faktycznie była w UK i nic nie osiągnęła poza kupnem biletu do Polski i teraz ma swoje zdanie. Będziecie z chorą psychicznie osobą spierać się??? Przecież to nie ma sensu, ile to trzeba siedzieć na tym necie szukać największych slamsów, wklejać. Na pierwszy rzut oka widać, że to jest osoba z kompleksami która nie ma normalnego życia. Niech sobie wkleja każdy wie jaka jest sytuacja w UK i wie na co go stać na co nie.

Gość dagaszga
bieda w anglii Alez cie biedaczko zazdrosc zzera. Noo tak, codziennie ten sam szary pejzarz za okenm, ta sama beznadzieja, wredni, ludzie (tacy jak ty, zagryzacie sie od samego rana), brak perspektyw, brak pieniedzy na fajne wakacje, na dobre ciuchy, na wlasne lokum. Brak dobrej pracy. Pisz sobie, pisz. My w tym czasie, kiedy ciebie zzera zazdrosc i zawisc, smiejemy sie zyjaca normalnie, planujac wakacje w cieplych krajach, kupujac to co nam sie spodoba (a nie na co nam wystarczy ostatnich groszy). Zyj sobie w odmalowanych PRLowskich blokach, wciskajac sobie kit, ze mieszkasz w "nowoczesnosci" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
W UK tez jest bieda. Z roku na rok bedzie coraz wieksza.