Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra..cioty

Dlaczego geje to takie parowy??

Polecane posty

Gość psycholożkazgabinetem
masz kompleksy bo ktos obraził twój wygląd gratuluję pewności siebie...

Gość drogie to
Nie chodzi mi o seks juz teraz i zmiana partnerow ale o wasze podejscie do innych, chcecie byc tolerwani przy czym sami nie jestescie tolerancyjni. No i caly czas nie widzicie problemu ze to nie tak sie rozwineliscie tylko zryta psychika wplynela na wasz stan homo. To jest choroba choroba duszy

Gość do drogie to
psycholozka, ty naprawde nie rozumiesz. Nie chodzi o obgadywanie mojej osoby a napierdalanie na wszystkich dookola. Taka ich mentalnosc dziadowska. I zgodze sie, ze sytuacja rodzinna, brak ojca czy zle relacje sa dobrym podlozem dla gejostwa. Znam wielu, ktorzy mieli nielada komplikacje rodzinne i stwierdzili nagle : och, ech..jestem gejem.

no tak dalej bedziesz ciągnął że ktos obgadał twój strój i to mówi źle o wszystkich gejach :)

no tak dalej bedziesz ciągnął że ktos obgadał twój strój i to mówi źle o wszystkich gejach :)

Gość rgreg
temat ciuchow to ty ciagniesz psycholozko tepa.

wiesz skoro naprawde taz zle wygladasz może poproś kogos o doradztwo w tych sprawach bo mogą smiać się z ciebie nie tylko geje :)

Gość pogodna brunetka
wawcia jesteś pogrzany bo kurwa większa to ta co jedzie i za kasę obciąga a nie ta co stoi i wali strumieniem do paszczy:D

Gość drogie to
Po tym co pisze stwiedzasz ze nie jestem kobieta gratuluje, jestem kobieta mam okres co miesac dokladnie kazdego 25 dnia cyklu, jajeczkuje w polowie cklu przy tym mam migerny cholerne. Pierwszego okresu dostałąm w wieku 15 lat, nei ma czegos takiego jak orgazm pochwowy jest tylko orgazm łechtaczkowy ktory sprawia mi wiele przyjemnosci dalej uwazsasz ze jestem mezczyzna .

hehe to pewnie wawcio pisze z kilku loginów :) niedowartosciowani ludzie zawsze znajdą sobie kogoś do obwinienia za ich nieszczescia:)

Gość drogie to
Nie pytam sie o moj wyglada tylko dyskutuje rozmawiam, wyrazam swoja opinie na dany temat szczerze i tyle a nie szukam akceptacji ze strony innych.

wiesz tak naprawde gdybyś był kobietą to by ci nie zależało na wciskaniu kitu że nie jesteś:) TROLLE

no tak miałeś złe dosiwadczenie z gejami to mówisz że wsyscy są dziwkami , tak samo mozna powiedzieć że wsyzscy hetero to brudasy bez gustu ... generalizacje krzywdza ludzi i powinno sie mówić o denej osobie a nie grupie...

TROLLU tłumacz się dalej i dalej prowadz kampanie nienawisci...

do Ciebie i twocih loginków... ktoś cię skrzywdził i chyba sobie nie potrafisz z tym poradzisz bo jakis gej nadepnął na towje ego :)

Gość drogie to
hetero są mniej obłudni niz geje nie da sie temu zaprzeczyc, ale tak sobie teraz pomyslalam ze tym swoim zachowaniem chcecie sie dowartosciowac. To obgadywanie daje wam poczucie ze jestescie lepsi obgadujac innych porbujecie zakryc swoje kompleksy, swoj brak sensu bytu na tym swiecie.

rozmowa z tobą to rozmowa z bezwartosciowym trollem ...

no tak ktoś ciebie obgadał chłopcze udający panią i nie lubisz wszystkich gejów... musisz byc naprawde bardzo przykry i przaśny :)

po pierwsze zaden gej mi nigdzie nie nadepnal po drugie jak juz pisalem nigdize nie zmieniam nickow bo niby po co kurwa jak mnie wqrviaja takie podejrzenia to wy pedaly boicie sie zalogowac na takich tematach wlasnie

strasznie się ciebie boja HAHAHA

Gość psycholozko sluchaj
z dyskusji wynika , ze to ty masz jak na razie problem ze soba LO i to zupelnie spory. W tobie jest jad. Zreszta czestotliwosc twoich wypowiedzi potwierdza jak bardzo jestes podekscytowana "dyskusja "

Gość kamilWAWKA
ty najpradobodobniej jesteś ajkimś dresem albo nieporadnym wyznawca pisu skoro przelewasz tutaj sowją nienawiść z kuriozalnych powodów:)

Gość drogie to
Nigdy mi nie nadepnal gej na odcisk, ale nie lubie falszywych ludzi nie lubie obgadywania za plecami konszachtów nienawidze tego. Bo skoro ty nie chcesz zeby ktos sie interesował kto ci wklada huja w dupe to tak samo ty nie poinienes sie interesowac jak ktos sie ubiera itp. ja osobiscie nigdy nie slyszalam o sobie jakiegos zlego zdania ze strony gejow, wszedzie gdzie byla selekcja wchodzilam bez porblemu wiec chyba zle ze mna nie jest. Ale nie raz gdy bylam w pracy i przyszedl do mnie kolega gej to zaraz sie zaczynalo ty zobacz jakie ona ma buty beznadziejne itp. itd, wkurza mnie to. Zazwyczaj obgadujecie kobiety czepiacie sie kobiet czyzby zazdrosc.

WAWCIU znowu trollujesz, a temat jest mi bliski iż jestem biseksualna i czuję się obrażana przez was

to naprawde musisz byc przaśnia skoro nawet gejowi sie niepodobasz:)