Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra..cioty

Dlaczego geje to takie parowy??

Polecane posty

Gość kumpella
dajcie juz spokój geje to zwykli ludzie nie chca być zaszczuci i obrażani i tyle

Gość psycholozko sluchaj
Chyba, ze masz cipsko tak rozepchane, ze tylko anal ( choc pewnie i tak juz niedlugo ) cie ratuje :D

Gość psycholozko sluchaj
Zwykli ludzie ????A co jest zwyklego w ruchaniu sie w dupy 2 facetow ????Twoj stary byl gejem ? Twoj brat jest ?

Gość drogie to
Jakies przygotowywanie , odpowiedni nastroj psychiczny , srodki ostro nawilzajace , lewtywa czy to jest normalne zeby tak sie przygotowywac do seksu jak do zabiegu kolonoskopi? WTF

Gość psycholozko sluchaj
drogie to hahahahahahahaha :classic_cool:

Gość psycholozko sluchaj
buhahahahahahaha

Gość psycholozko sluchaj
Oni i tak pewnie sobie hemoroidy ciagna jak zelki .

Gość anjaaa71
To prawda niech se zyja zdeprawowani frustraci,bo roznych zboczencow "swiat nosi"i musimy sobie z nimi radzic ale do ku..rwy nedzy nie wychodzcie na swiatlo dzienne ,schowajcie sie w swoich pedalskich gniazdkach ...nie chcemy waszego plugastwa widziec ani znac ...WARA OD DZIECI!

Gość klaryskaX
co jest straszne w tym kraju. np. dziewczyna jest podrywana przez faceta caly czas ale jest lesbijką i nie wie co ma powiedziec żeby koles dał jej spokój. chodzi o to że osoby homo w takiej sytuacji nie moga zwyczajnie sie przyznać bo beda narazone na obelgi itd. i wogole jest wiele takich sytacji że trzeba udawac że się nie jest osoba homoseksualną i dochodzi do nieporozumien

Gość drogie to
seks powinien byc spontaniczny, namietny a nie poczekaj pojd sobie zrobie lewatywe, musze jeszcze kupic zel w aptece bo mi sie skonczyl no i cos do picia z procentami zeby sie rozluznic,, czy to jest podniecajace ;/

Gość klaryskaX
homoskesualisci nikogo nie krzywdzą i nie zaśługują na takie trakowwanie...

Gość klaryskaX
lesbijki nie musza robić lewatyw, a geje nie zawse uprawiaja anal...

Gość drogie to
Nie prawda jak przyczepial sie do mnie jakis facet i jak bylam z ta dziewczyna jeszcze to mu mowila wprost jestem les odwal sie i tyle koles rozumial

Gość anjaaa71
wystarczy powiedziec NIE...a nie cala biografie opowiadac...proste?

Gość klaryskaX
ludzie się opamiętajcie bycie homo to nie tylko uprawianie seksu!!! my robimy wszysktko to cy wy robicie tylko z różnicą że kochamy się w płci własnej!!!

Gość drogie to
Jak to nie krzywdza.... lesbijki czepiaja sie facetow strasznie poprostu rywalizuja z nimi, a geje czepiaja sie kobiet. To sa ludzie ktorzy wymagaja tolerancji od innych a sami jej nie stosują.

Gość klaryskaX
ja np nie mgoe sie przyznać do tego bo moje srodowsiko jest bardzo zle nastawione i jestem narazona na mnóstwo roznych styacji kłopotliwych

Gość drogie to
Jak bylam z ta les ona strasznie najezdzala na facetow rywalizowała z nimi, bila sie wywoziła mnie szantazowała, cieła sie no poporstu patologia

Gość klaryskaX
np. mam znajomego który ciągle mnie nagabuje zerwałam z nik kontakt absolutnie ale on ciągle znajdzie jakaś drogę, jest bardzo ok ale ja nie jestem zdolna do uczucia z nim a nie moge sie przyznać do bycie les bo zaraz wsyztkos ie rozejdzie i wszyscy beda mowic ze jestes nienormalna zboczona itd

Gość drogie to
klaryskaX jak wygladalo twoje dziecinstwo?

Gość klaryskaX
zwyczjanie siostra brat rodzice zawsze mieliscmy pieska mam i mialam zawse wiele znajomcych na poziomie

Gość drogie to
klaryskaX przyznaj sie nie wygladalo za ciekawie prawda? O tym wlasnie mowie to choroba wywoałana zlymi doswidczenia z lat dziecinstwa to nie jest normalne kochana

Gość klaryskaX
strasznie kocham rodzicow i rodzenstwo i nic złego mi się nie przytrafiło nigdy w domu ani poza domem

Gość klaryskaX
życze każdemu takiego dziecionsta takiego jakie miałą z rodzenstwem:)

Gość drogie to
no a jaki byl ojeciec jaka matka? Na bank cos bylo nie tak nie ukrywaj i nie bron sie przed tym. Zawsze za homoseksualizmem kryje sie jakas patologia jak juz pisalam i wierze w to

Gość klaryskaX
najgorsze jest dla mnie nagabywanie facetów na codzien nie wiem juz jak mam ich zbywać i czasami pytsanai dalszej rodziny o chłopaka...

Gość patrzcie...jakby
nie bylo, to nie jest normalne. Nawet zwierzeta tak nie robia. Chyba, ze obojniaki.

Gość patrzcie...jakby
klaryska..jak jestes takim nieudacznikiem, to sorry, ale my ci nie pomozemy.