Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskazlawscieklanapolske

wirzycie w to-sprawa Madzi...

Polecane posty

Gość ;l,';k
no w koncu cis sie ruszylo.,.,,od samego poczatku do konca wiedzialam ze obecna oficjalna wersja wydarzen to klamstwo,,.,,zobaczycie wkrotce sami. jackowki ma racje

Gość mamuskazlawscieklanapolske
Jackowski pomagał i mojej rodzinie, takze ja mu ufam. Może jasnowidztwo jest wbrew mojej wierze,ale w glębi serca czuje ze to ona zabiła dziecko, a wmieszany bedzie pewnie sam ojciec Madzi. Za spokojnie mi to wyglada- te wypowiedzi w mediach, jakos babcia tak płakala i widać-przeżywała to, ojciec- zero wzruszen. Nie wiem czy to wyjdzie na światło dzienne, znając naszą Policje i wszystkie służby są za ciency na takie sprawy. A druga sprawa- podobno miały byc ostateczne wyniki sekcji za pare dni, jakos minely te p[are dni i nic, cisza... nie rozumiem dlaczego ja wypuścili?Powinni poczekacz az sie wyjasni przede wszystkim sekcja zwłok!!!

Gość wierze ze to prawda
nie wierze w jasnowidza ale wiem ze ona zamordowala Madzie

Gość musimy poczekać na wyniki
badań toksykologicznych, a to może trwać 6-7 tygodni.. i nie piszcie głupot, że policja jest głupia i nic nie wie, oni doskonale pewnie juz wiedza co się stało tylko teraz muszą to poprzec dowodami, a nie tak jak rutkowski ogłosić całemu światu i tyle...

Gość musimy poczekać na wyniki
zresztą oni ją wypuścili, ale przeciez nie mieszka u siebie tylko w policyjnym mieszkaniu które jest pewnie pełne podsłuchów i może się głupia z czymś wygada...

Wypuścili ją bo sąd uznał że nie będzie mataczyła. Sorry ale to jakaś kpina.A co do tej pory te babsko robiło ? Napad,wskazanie złego miejsca ukrycia zwłok.....I już to widzę jak babsko mówi teraz tylko prawdę.

Gość Stopeczkaa
I na dodatek otrzymala ochrone policyjna,skandal za podatki ludzi beda ja ochraniali.

Gość efrtbh5y5
zastanowcie się baby. może ją wypuścili własnie po to żeby zebrać dowody. podsłuchy itd. nie widzicie ze to jest manipulacja ze strony prokuratora, brawo dla niego