Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tata 32lata.

czy warto kupic nebulizator?

Polecane posty

Gość Tata 32lata.

Koszt ok 120-150 zł.zastanawiam się czy rzeczywiście nebulizator jest tak dobry jak ludzie opisują to na forach ?

Gość mamuśkaMałejZuzi
warto, my kupiliśmy 3 miesiące temu w aptece w promocji za 69 zł(ze 129). pomaga przy katarze

Gość acadalfoooooooooooo
zalweży, mój synek nie chce się inhalować, zaś mój mąż ktory ma astmę bardzo sobie chwali.

Gość Tata 32lata.
co stosujecie do nebulizatora? mucosolvan?,sól fizjologiczną?

Gość jago225
Przy różnych rodzajach terapii dla dzieci ale też dorosłych nadaje się dobrze aparat Baby Sanity. Kupiłem go w sumie tak prawdę mówiąc dla córki głównie, ale sam z żoną też sobie takie inhalacje robimy. Ostatnio to mieliśmy w całym mieście jakąś epidemię przeziębień i gdyby nie inhalacja to podejrzewam, że spędziłbym rozłożony w łóżku dobre kilka dni więcej. Udało się szybko złagodzić ból w gardle i przetkać nos.

Gość martabiala
Dobrze się nam sprawdza model Baby to jest polski inhalator, dali nam na niego 3 lata gwarancji. Cichutko pracuje, jest lekki poręczny, łatwo go przenieść czy ustawić w pokoju. Jest dla trzech grup osób przeznaczony – niemowlaków dzieci i dorosłych i też są końcówki właśnie w zestawie dla poszczególnych grup.

Gość renatapik
Polecam ten inhalator co sama zamawiałam czyli Baby, niezła cena bo mniej niż 200 zł, długa gwarancja na 3 lata i bardzo intuicyjna obsługa.

Gość gość
Duży rabat na zestaw Mesh + Baby temp ma Sanity od jakiegoś czasu, dobry inhalator siateczkowy plus termometr IR – obie rzeczy mi się przydadzą.

Gość gość
Ciekawe zestawy ma Sanity od jakiegoś czasu sama się na Silent Mesh + BabyTemp zdecydowałam, bo jedno i drugie mi się bardzo przyda przy mojej trójce dziciątek w domu:-)

Gość gość
Ja ostatnio mocno wertuję teksty na portalu inhalacja.pl, pisza o wszystkim od spraw sprzętowych, przez lekarstwa do podawania wziewnego po takie tematy jak radzenie sobie z inhalacją u niemowlaka...

Gość gość
Mam kupiony od Sanity zestwa Silent Mesh + BabyTemp to jest inhalator siateczkowy i termometr IR, inhalator zostawiłam sobie a termometr sprezentowałam siostrze, gdyby kupować osobno to by wyszło dużo drożej

Gość gość
Silent Mesh jak najbardziej zdaje u nas w domu egzamin. Wygodny rodzinny szybki z aerozolem który można stosować na górne i dolne drogi

Gość gość

Mogę pochwalić i podpowiedzieć włoski inhalator co się nazywa Familino. Jeśli chodzi o takie parametry jak wydajność, wielkość cząstki leku to wszystko jest wyjaśnione na novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Na żywo inhalator jeszcze zyskuje wizualnie, względem tego jak to wygląda na zdjęciach/

Gość gosc
Dnia 9.05.2019 o 13:06, Gość gość napisał:

Mogę pochwalić i podpowiedzieć włoski inhalator co się nazywa Familino. Jeśli chodzi o takie parametry jak wydajność, wielkość cząstki leku to wszystko jest wyjaśnione na novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Na żywo inhalator jeszcze zyskuje wizualnie, względem tego jak to wygląda na zdjęciach/

tez polecam

Gość rrrr

Korzystamy regularnie z inhalatora, ja i syn novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Ustnik mnie zaskoczył bardzo pozytywnie. Pierwszy raz normalnie oddychałam w inhalatorze. Syn również jest w stanie wytrzymać trochę więcej niż 10 minut terapii, bez większych problemów. Maska dla dorosłej osoby jest bardzo duża i nic się nie ulatnia.