Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie____.

Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę.

Polecane posty

Gość Pytanie____.

Witam. Mam pewien problem. Wiem że niektórym wyda się to śmieszne, trudno, mimo wszystko proszę o poważne odpowiedzi. Otóż tak. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 25 stycznia. okres mam regularny co 28 (bardzo rzadko co 29 dni). Kochałam się z chłopakiem 5 lutego bez zabezpieczenia (skończył we mnie) Jakie jest procentowe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Dodam że mam 22 lata, nie jestem na nic chora i bardzo bym się z dziecka cieszyła :) Proszę o poważne odpowiedzi :)

Gość a ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
chyba powinas rozruzniac dni plodne od dni nie plodnych :O

Gość Pytanie____.
Tyle potrafię, ale chciałabym żeby inne osoby powiedziałby co myślą na ten temat, jakie jest ich zdanie jak również doświadczenie w podobnych sytuacjach.

Gość jioui8
Zawsze jest prawdopodobieństwo!! owulacja przypada w Twoim wypadku na ok 11 lutego, więc szanse są niewielkie.

Gość a ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
no jakos widac ze n ie potrafisz skoro glupie pytanai zadajesz:O

Gość Pytanie____.
jiuoui8 jak to obliczyłaś? Bo właśnie jak ja liczyłam to zupełnie inaczej mi wychodzi...:/ dziwne.. a ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ty w takim razie widocznie czytać nie potrafisz skoro wyżej pisałam że liczę tylko na poważne odpowiedzi. Także jeśli nic mądrego i sensownego do powiedzenia nie masz to dziękuję Ci za poświęcony mi czas. Żegnam.

Gość jioui8
internetowy kalendarz owulacyjny. A Ty jak liczyłaś?

Gość dni plodne
sprawdza sie na podstawie obserwacji organizmu czyli sluzu i poprzez mierzenie temperatury skoro uprawiasz sex bez zabezpieczenia to powinnas takie rzeczy wiedzec kiedy mozna a kiedy jest ryzyko

Gość dni plodne
a internetowy kalendarz to sobie mozesz do d.. wsadzic:D na tej podstawie nie wyznacz sie dni plodnych i nie plodnych bo owulacja z róznych wzgledów moze sie przesunac tak jak dni plodne :D

Gość Olga952145
Witam!!! Byłam pewna że jestem w ciąży ponieważ brzuch mam okrągły jak piłka i z tygodnia na tydzień około 1 cm większy, także nie mam okresu i potworne mdłości, robiłam raz test lecz wyszedł negatywnie, więc poszłam do lekarza który uznał że nie jestem w ciąży po zbadaniu i zrobieniu dopoch. usg, jednak ja czuje inaczej.. naprawdę czuje że jestem w ciąży i mam zdecydowanie większą macice co czuje poprzez to że stałam się o wiele "ciaśniejsza" jak to mówi mój mąż.. czy jest możliwe że ona nie rozpoznała ciąży.. albo że poszłam za szybko ? czy na samym początku ciąży mógłby mi urosnąć brzuch aż o 9 cm? Przepisała mi luteine na wywołanie okresu który dostałam po 2 tabl. jednak nie był on też taki jak kiedyś.. co o tym myślicie..?

Gość Olga952145
Dodam że zawsze miałam płaściusieńki brzuch, niemalże wklęsły..

Gość Pytanie____.
jioui8 no ja też skorzystałam z kalendarzyka internetowego i wyszło mi że od 3 do 11 lutego mam dni płodne...

Gość dni plodne
Pytanie____. NIE DOCIERA DO CIEBIE ZE TAK SIE NIE WYZNACZ DNI PLODNYCH??????????

Gość 88008
Dni płodne... a Ty co się tak rzucasz?????? SPADAJ STĄD!!!

Gość Olga952145
???

Gość Pytanie____.
blagam odpowiedzcie bo czuje jakbym cos tam miala w ciazy i chyba to ciaza boje sie:(((((

Gość Pytanie____.
Olga952145 Witam!!! Byłam pewna że jestem w ciąży ponieważ brzuch mam okrągły jak piłka i z tygodnia na tydzień około 1 cm większy, także nie mam okresu i potworne mdłości, robiłam raz test lecz wyszedł negatywnie, więc poszłam do lekarza który uznał że nie jestem w ciąży po zbadaniu i zrobieniu dopoch. usg, jednak ja czuje inaczej.. naprawdę czuje że jestem w ciąży i mam zdecydowanie większą macice co czuje poprzez to że stałam się o wiele "ciaśniejsza" jak to mówi mój mąż.. czy jest możliwe że ona nie rozpoznała ciąży.. albo że poszłam za szybko ? czy na samym początku ciąży mógłby mi urosnąć brzuch aż o 9 cm? Przepisała mi luteine na wywołanie okresu który dostałam po 2 tabl. jednak nie był on też taki jak kiedyś.. co o tym myślicie..? masz urojenia:D:D:D:D

Gość Pytanie____.
Ktoś bezczelnie podszył się pod mój pseudonim. Sorry Olga to nie ja o tych urojeniach pisałam... A dla osoby która tak tu się rzuca w temacie dni płodnych mam wiadomość że obliczenia z kalendarzykiem internetowym zgadzają się z występowaniem śluzu, więc ten kalendarzyk idealnie odpowiada wszystkiemu, wiec możesz już przestać się tu uruchamiać, bo nie potrzebuje tutaj takich nadpobudliwych pomocników. Dziękuję Ci za pomoc, możesz sobie już iść :)