Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to widze

morderstwo - nie ma innej opcji

Polecane posty

Gość tak to widze

twierdze ze mala madzia zostala zamordowana[uduszona poduszka albo kocykiem ] i ze na 100% nie byl to nieszczesliwy wypadek a mordercami sa M.M i O.M Ii to jest tylko kwestia czasu kiedy policja potwierdzi ten fakt !!!!!!!!!!!!!11

Gość pytolog
jesteś hieną nie ma innej MOŻLIWOŚCI

Gość tak to widze
jeszcze sie przekonacie i nie jestem hieną tylko mysle logicznie

Gość pytolog
no to się przekonamy jest to możliwe ale jakoś mnie to zbytnio nie interesuje bardziej mnie intryguje to powszechne zainteresowanie może nie jesteś hieną ale zrób sobie chłodny okład :)

Gość gggg343
Nie była uduszona bo to by wykazała sekcja zwłok! Pudło! Zmarła od urazu tyłogłowia.

Gość tak to widze
odpowiem ci tak - waga dziecka,wysokosc z której upadlo ,sliski kocyk ,przyspieszenie do upadku nie ma absolutnie zadnej mozliwosci zeby Madzia zginela po uderzeniu o próg tu od poczatku jest klamstwo na klamstwie jeszcze sie przekonacje!!!!!!!!!!!!1

uraz tyłogłowia , tylko że prokuratura nie ma możliwości stwierdzenaia w jaki sposób ten uraz powstał , nie mają dowodów i muszą ją puścić , może sobie teraz już swobodnie latać po centrach handlowych i kinach ( w kinie lepiej bo jest ciemno )

Gość tak to widze
mogla byc podduszona ,inaczej stracila przytomnosc ale zyla a to by bylo cos strasznego !!!!!!!!!inaczej mogla jeszcze zyc!!!!!!!!!!

Gość tak to widze
osobiscie mysle ze policja ma podejrzenie jak to sie stalo ale oni musza miec na to konkretne dowody a moga to byc tzw ----mikroslady !!!!!!!!!!1