Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tata 32lata.

Tanie jedzenie dla kota.

Polecane posty

Gość jkhhhjhhkot..
wiesz co ja kupuje puszke z 2.99 i mam dorosłego kot wiec tych puszek w mc wychodzi około 6 mc do tego karma za około 20 zł i podroby - 2-3 razy w tygodniu watróbka, serduszka scinki z kury.i w sumie wydaje na to 20 zł do tego piasek za 9.99 w crefur jest super starcza na cały mc i jest z takim rolowanym drewnem nic nie czuc a jest bardzo ekon wiec nie mów mi ze kot to taki wydatek .. jak dajesz totalne gówno dla kota to musi smierdziec jak idzie do kuwety .

Gość ZwirekiMuchomorek
Wy naprawdę tak do tego żwirku robicie ... ??? Mi papier toaletowy (rolka) wystarcza na 5-6 dni... ciekawe, może i ja przerzucę się na żwirek ...hmmm

Gość Tata 32lata.
czemu kota nie można psim jedzeniem?

Gość Tata 32lata.
mi rolka starcza na 2 dni...

Gość okeirewewe
taj jasne, tak sobie tłumacz, ciekawe co byś powiedziała jakby twoje gówno nagle przestało śmierdzieć

Gość ZwirekiMuchomorek
Bo zacznie szczekać ???

Gość ZwirekiMuchomorek
Uznałbym, że mam nadprzyrodzoną moc robienia nieśmierdzącej kupy, ogłosiłbym to w mediach i kazdy przychodziłby oglądać moje cuda

Gość madzikaaaaaaaaa
Rozmawiałam o tym z weterynarzem - chodzi właśnie o różnice w ilości białka w karmie.

Gość hrjyflkiu;ioh;
kota to można ale samochodem rozjechać a nie w domu trzymać to obrzydliwe zwerzę, a co do twoich 100 czy nawet 600 wydawaj na kota to i tak zdechlak który do nieczego się nie nadaje

Gość Tata 32lata.
jak zacząłem kota karmic w 90 % sucha karmą od razu lepiej z tymi sprawami kuwetowymi...wczesniej miał diete 90% miesa reszta suchej karmy.

Gość ZwirekiMuchomorek
Właśnie... powiedzcie o kociej diecie kotom żyjącym z myszy :D

Gość siostra sister
co wy jecie że wasze gówno nie śmierdzi?

Gość okeirewewe
nie pamiętam ile wydawałam , kupowałam mu puszkę z mięsem raz na dwa dni albo codziennie, może było 60 zł ale kurwa w życiu nie karmiłabym go suchym najtańszym badziewiem. A ty pewnie hodujesz świnie i znęcasz się nad nimi bo i tak pójdą na mięso

Gość Metalowiec....
Koty z ketchupem ...

Gość gytdyt
od czasu do czasu mozna kotowi dac mysz lub szczura, dla urozmaicenia diety

Gość WielbicielKotów
Ja uwielbiam moje kotki... szczególnie jak bawimy sie razem nad rzeczką... ja wkładam je do worka i wrzucam do wody a one tak śmiesznie starają sie z niego wydostać :D

Gość Tata 32lata.
mój kot chodzi do kuwety na balkon nawet teraz .przychodzi do mnie i się łasi, wiem ze chce iść i już .Jeszcze nigdy mi w domu nie narobił a przeżył przeprowadzkę do bloku pół roku temu a wcześniej biegał po placu w domu...Teraz jest jeszcze raz na tydzień szorowany pod prysznicem zwykłym szamponem-nawet już to polubił.

Gość okeirewewe
no tak łasi się więc jesteś zajebisty

Gość Tata 32lata.
okeirewewe jesteś strasznie jadowita osobą ziejesz strasznie, proszę cie opuść mój temat ok?

Gość gytdyt
koty sa cudowne,uwielbiam te zwierzeta ;)

Gość okeirewewe
ziejesz strasznie tępotą, niereformowalnym zidioceniem, i samozadowoleniem. Dajesz mu do żarcia trociny i jeszcze się zachwycasz że gówno nie śmierdzi. Gówno i szczochy kota cuchną i jest to normalne

Gość Tata 32lata.
nie rozumiesz normalnie ? żal mi ciebie ,opuść mój topik...

Gość okeirewewe
bo co mi zrobisz?

Gość Tata 32lata.
Pieniacz straszny z ciebie.

szkoda mi tego biednego kota jak i wszystkich pozostalych zwierzat, ktore karmione sa tanim gownem.

Gość okeirewewe
kurwa 10 zł limit sobie ustawił, ustaw sobie 5 zł. Jako można do takiego stopnia być skąpym?

Gość gytdyt
autor wydaje sie byc czlowiekiem skąpym

Gość Tata 32lata.
Przecież to dobre jedzenie kosztuje 6 zł no i co z tego ??kotu smakuje je to i wystarcza mu na cały miesiąc .Głodny nie chodzi .Tu nie chodzi o żaden limit który ustawiłem bo takiego nie mam ....Jakby tego nie jadł kupiłbym coś innego ale po co ??Na kota pieniędzy nie żałuje jest wysterylizowany ,ma smycz ,obrożę na pchły jest kąpany i zadbany.Ma poobcinane paznokcie u weterynarza i jest odrobaczany systematycznie to czego jeszcze chcecie? że je za 6 zł ??a po co mam kupować za 100zł ? Wolę dać różnice na dziecko jak wspomniałem.Jadowici pieniacze nie rozumieją ..szkoda....

Gość gytdyt
ok, ale to lepsze,zdrowsze jedzenie jest jednak drozsze i bardziej wartosciowe dla kota

twoj kot je trociny i smieci. Na zdrowie mu to nie wychodzi co moze sie pokazac w starszych latach. Karmy z wyzszych polek sa drozsze, bo sa lepszej jakosci i zawieraja skladniki naturalnego, glownie zwierzecego pochodzenia. W tym co kupujesz ty jest sama chemia i bynajmniej nie ma miesa. A smakuje mu bo tak to jest skonstruowane, chemicznie by aromat i smak podoball sie zwierzeciu. Pewnie gdyby mial mozliwosc posmakowac karme pochodzenia naturalnego nie tknal by tych smieci ktore kupujesz. Po cholere Ci ten kot skoro zalujesz na jedzenie i karmisz go plastikiem?