Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tata 32lata.

Tanie jedzenie dla kota.

Polecane posty

Gość a jak wypadnie...
Tata 32 lata gratuluje wspaniałej prowokacji :D tak trzymać :classic_cool: a wy wszyscy mu uwierzyliście...

Gość Tata 32lata.
to nie prowokacja to prawda..

Kota należy dobrze karmić. Zazwyczaj nie da się dobrze i tanio, ale jednak się da. Odkryłem, że to możliwe, kiedy polecono mi sklep internetowy e-karma.pl, gdzie można kupić gatunkowo bardzo dobrą karmę, jest bardzo duży wybór w przystępnej cenie.

Gość springsummer
zgadzam się z przedmówcą, że kota należy karmić dobrze, a nie szukać oszczędności. Moje zdanie jest takie, że jeśli ktoś się decyduje na to, żeby posiadać pupila powinien liczyć się z kosztami.

Gość gość
Teraz są karmy, które nie kosztują dużo, a jakościowo są w miarę dobre. Wszystko zależy od naszego wyboru. Moja babcia ma 3 koty i kupuje im Prevital. Jedzą dwa razy dziennie mokre i suche w zasadzie na żądanie. Jak wszystkie koty muszą mieć dużą dawkę mięsa, więc surowe i gotowane chętnie jedzą.

Gość gość
O swojego kociaka staram się dbać równie dobrze co o siebie, dlatego zakup najlepszej karmy jest moim obowiązkiem! Stawiam na produkty z oferty Sznupa http://sznupa.pl/ . Ostatnio mój psiak zakochał się w produktach BOSCH SANABELLE