Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

spuchło mi dziąsło przy górnej jedynce. co będzie jak mi wypadnie?

Polecane posty

Gość pisdrek
odkaź alkoholem

Gość sraka_ praptaka...
dziąsła nie wypadają

Gość pisdrek
kiepska jesteś, ćwiarteczka w lodówce zawsze powinna sie mrozić

Gość sraka_ praptaka...
a palisz?

Gość Leal 90210
Też tak miałam. Najpierw spuchło. Potem utworzył się taki burchel z ropą. Kilka razy go przekułam i w końcu sie wchłoną. Za jakiś czas zrobił się znów-poszłam po antybiotyk do dentysty-przeszło.

Gość a jak wypadnie...
to będzie szczerba :D :classic_cool:

Gość xendźia
starość nie radość

Gość sraka_ praptaka...
jak Ci wypadnie jedynka, to będziesz miała przerwę na papieroska :D

paletz ppatrz:D z topiku jak sie masturbowac:D napisalem żeby spróbował poderwać wał z kołdry i zobacz jaka instrukcja " 18:29 [zgłoś do usunięcia] Zabawne.,., Zwijasz kołdrę w wałek, dla lepszego efektu kładziesz na nim czapkę (góra wałka) i majtki (1/3 walka od dołu). Potem lekko go glaszczesz dlonią i mówisz mu czule słowka w celu podniecenia kołdrzanego wałka. Jak wałek się już rozgrzeje to zciskasz go mocniej i odrzucasz majtki na podłogę> Wtedy wałek moze się troche zawstydzić ale ignoruj to i rób swoje. Odwracasz go silnym ruchem tak jakbyś kładł go na brzuchu, mając na uwadze fakt ze na poczatku był on na swoich wałkowych plecach i dajesz mu siarczystego klapsa... to powinno maksymalnie rozjarać wałek. Wtedy wyciagasz swojego małego , szukasz jakiejść szparki w wałku, i wpychasz w nią kutasa. Poruszasz sie szybko, ocierajac się penisem o kołdre jeczac jednocześnie jaką super kochankę włąśnie ujeżdzasz. Pytaj się wałka co jakiś czas czy lubi w ten sposób i czy ma ochote zeby tatus jeszcze mocniej go dojechał. Gdy skończysz położ się obok wałka i poprzytulaj go troche. Myślę ze pomogłem, jakby co poloecam sie na przyszosć" :D

Gość xendźia
dobre z tym wałkiem :D widać że ktoś instrukcję z własnego życiorysu podał , to sie czuje

a tak serio to nie ma żartów z zapalneiami dziąsła, zebów, zatok... ja zignorowałem i mi poszło z zapalenia zatok na nerw wzrokowy i nieodwracalnie rozwaliło wzrok...na szczescie nie jakos bardzo... w każdym razie jak sie obudziłem nie widziałem w ogóle na jedno oko!!!!!! a na drugie ledwo co... wiec nie ignoruj :P chocby perspektywa posiadania przerwy między zębami (90) na papierosa byla bardzo kusząca

Gość a jak wypadnie...
pśp, kiedy walniesz tu swoje zdjęcie? czekam z niecierpliwością na ten dzień :)

no paletz to wiadomoe że tak robie ze swoją dziewczyna...postanowiłęm jej zrobić niespodziankę i wziąłęm przyśpieszony kurs u znajomego perkusisty...i zagrałem na jej pośladkach linie melodyczną perkusji kawałka Ov Fire And The Void nie spodobało jej się:O chyba nie lubi behemota:O

ale nie no chyba już tak kiedyś miałam :O wydaje mi się, że rozwaliłam sobie dziąsło czipsami wczoraj. mam taką nadzieję 😭 jak jutro obudzę się bez oka to niezwłocznie udam się do lekarza lub farmaceuty. albo przeczytam po prostu ulotkę. :classic_cool: nie. jak Victoria Beckham :classic_cool: nie wiem kiedy wrzucę. jak mje najdzie ochota pokazać Wam swoją piękność :classic_cool:

Gość sraka_ praptaka...
Ulotkę na wszelki wypadek przeczytaj już teraz. Jeżeli infekcja rozprzestrzeni się na obie gałki oczne, to będzie trudno przeczytać (chyba, że masz ulotkę napisaną Brailem)

e tam nie ściemniaj...poprostu nie chcesz i tyle:D bo nawet jakbym chciał wrzucic na kafe i obwiescic wszem i wobec że to jest fota pśp to...kto mi uwierzy?:D przecież jut tyle było tu "twoich" fot...tak tak z przerwą...tyle sie pojawilo niby jej fot że już nikt nie wierzył jak sie pojawila , ponoc(:D:D::D:D:D:D:D:) prawdziwa

Gość xendźia
pśp - jakiego psychofana masz , siedzi i skamle o jakiś znak