pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 15, 2012 będę dziewczyną bez zęba na przedzie! kóL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pisdrek Napisano Luty 15, 2012 odkaź alkoholem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sraka_ praptaka... Napisano Luty 15, 2012 dziąsła nie wypadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 15, 2012 no to kurva piknie. akurat jak mi dziąsło odpiertala manianę to ja alkoholu nie mam :O:D no przeca nie boję się, że mi dziąsło wypadnie tylko ząb mądralo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 moja pani od polskiego z podstawówki znalazła by w tym zdaniu przynajmniej 1 błąd logiczny, składniowy , fleksyjny i gramatyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pisdrek Napisano Luty 15, 2012 kiepska jesteś, ćwiarteczka w lodówce zawsze powinna sie mrozić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 15, 2012 yebać to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sraka_ praptaka... Napisano Luty 15, 2012 a palisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leal 90210 Napisano Luty 15, 2012 Też tak miałam. Najpierw spuchło. Potem utworzył się taki burchel z ropą. Kilka razy go przekułam i w końcu sie wchłoną. Za jakiś czas zrobił się znów-poszłam po antybiotyk do dentysty-przeszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 15, 2012 palę no właśnie to jest takie coś jakby tak w środku była ciecz niewiadomego pochodzenia kurva no biednemu to zawsze mocz w oczy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak wypadnie... Napisano Luty 15, 2012 to będzie szczerba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xendźia Napisano Luty 15, 2012 starość nie radość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sraka_ praptaka... Napisano Luty 15, 2012 jak Ci wypadnie jedynka, to będziesz miała przerwę na papieroska :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 paletz ppatrz:D z topiku jak sie masturbowac:D napisalem żeby spróbował poderwać wał z kołdry i zobacz jaka instrukcja " 18:29 [zgłoś do usunięcia] Zabawne.,., Zwijasz kołdrę w wałek, dla lepszego efektu kładziesz na nim czapkę (góra wałka) i majtki (1/3 walka od dołu). Potem lekko go glaszczesz dlonią i mówisz mu czule słowka w celu podniecenia kołdrzanego wałka. Jak wałek się już rozgrzeje to zciskasz go mocniej i odrzucasz majtki na podłogę> Wtedy wałek moze się troche zawstydzić ale ignoruj to i rób swoje. Odwracasz go silnym ruchem tak jakbyś kładł go na brzuchu, mając na uwadze fakt ze na poczatku był on na swoich wałkowych plecach i dajesz mu siarczystego klapsa... to powinno maksymalnie rozjarać wałek. Wtedy wyciagasz swojego małego , szukasz jakiejść szparki w wałku, i wpychasz w nią kutasa. Poruszasz sie szybko, ocierajac się penisem o kołdre jeczac jednocześnie jaką super kochankę włąśnie ujeżdzasz. Pytaj się wałka co jakiś czas czy lubi w ten sposób i czy ma ochote zeby tatus jeszcze mocniej go dojechał. Gdy skończysz położ się obok wałka i poprzytulaj go troche. Myślę ze pomogłem, jakby co poloecam sie na przyszosć" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 15, 2012 hahaha, dobre z tym papieroskiem :D faktycznie fajne by to było. a to w takim razie się nie przejmuję michau :D ten siarczysty klaps podnieciałam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xendźia Napisano Luty 15, 2012 dobre z tym wałkiem :D widać że ktoś instrukcję z własnego życiorysu podał , to sie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 15, 2012 michau tak robi ze swojom gerlfrend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 a tak serio to nie ma żartów z zapalneiami dziąsła, zebów, zatok... ja zignorowałem i mi poszło z zapalenia zatok na nerw wzrokowy i nieodwracalnie rozwaliło wzrok...na szczescie nie jakos bardzo... w każdym razie jak sie obudziłem nie widziałem w ogóle na jedno oko!!!!!! a na drugie ledwo co... wiec nie ignoruj :P chocby perspektywa posiadania przerwy między zębami (90) na papierosa byla bardzo kusząca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak wypadnie... Napisano Luty 15, 2012 pśp, kiedy walniesz tu swoje zdjęcie? czekam z niecierpliwością na ten dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 no paletz to wiadomoe że tak robie ze swoją dziewczyna...postanowiłęm jej zrobić niespodziankę i wziąłęm przyśpieszony kurs u znajomego perkusisty...i zagrałem na jej pośladkach linie melodyczną perkusji kawałka Ov Fire And The Void nie spodobało jej się:O chyba nie lubi behemota:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 15, 2012 ale nie no chyba już tak kiedyś miałam :O wydaje mi się, że rozwaliłam sobie dziąsło czipsami wczoraj. mam taką nadzieję jak jutro obudzę się bez oka to niezwłocznie udam się do lekarza lub farmaceuty. albo przeczytam po prostu ulotkę. nie. jak Victoria Beckham nie wiem kiedy wrzucę. jak mje najdzie ochota pokazać Wam swoją piękność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 dla mnie to jest skandal i upadek obyczajów że ja nie mam twojej foty:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sraka_ praptaka... Napisano Luty 15, 2012 Ulotkę na wszelki wypadek przeczytaj już teraz. Jeżeli infekcja rozprzestrzeni się na obie gałki oczne, to będzie trudno przeczytać (chyba, że masz ulotkę napisaną Brailem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 15, 2012 no jakoś nie mogę się przemóc by aż tak Ci zaufać :P ulotkę mam na kompie i jakby co to jest też syntetyzator mowy ivona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 e tam nie ściemniaj...poprostu nie chcesz i tyle:D bo nawet jakbym chciał wrzucic na kafe i obwiescic wszem i wobec że to jest fota pśp to...kto mi uwierzy?:D przecież jut tyle było tu "twoich" fot...tak tak z przerwą...tyle sie pojawilo niby jej fot że już nikt nie wierzył jak sie pojawila , ponoc(:D:D::D:D:D:D:D:) prawdziwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 15, 2012 po prostu chodzi o to, że nie chcę cobyś się zalofciał we mje niepotrzebne Nam są kolejne złamane serca a zdjęcie Przerwy prawdziwe to niby które to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xendźia Napisano Luty 15, 2012 pśp - jakiego psychofana masz , siedzi i skamle o jakiś znak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 juz nie pamietam to ponoć uznane za najmniej fałszywe zostalo uznane prawdziwym:D ja się nie zauraczam więc nie ma obaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 15, 2012 jasne i od paru lat udaję :D no ale chooj c'nie niech będzie i tak. tylko czemu w takim razie ciągle ktoś pyta o moją fote ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 15, 2012 każdy tak mówi kto mnie nie widział nie no żartuję zobaczymy! narazie nic nie obietzuję a psychofanów to ja mam paru. chyba :O albo to jeden jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach