Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaszokowanaa

Ale mam awanturę w domu! Facet się dowiedział że całowałam się z byłym ://

Polecane posty

Ale hardcore. Siedze sobie spokojnie w domu gdy nagle ktos zaczyna z całej siły walić mi w drzwi i drzeć się na całą klatkę schodową 'OTWIERAJ SUKO!' Podchodzę zszokowana patrze przez wizjer a tam mój facet. Otwieram a tam Jarek wpada w szale do mojego mieszkania, drze się że wie o mnie i o moim byłym i że zaraz jedzie do gnoja mu wpierdolić ale najpierw chciał mi wygarnąć jaką suką jestem że za plecami go zdradzam i robię z niego jelenia. Chciałam mu wytłumaczyc że to tylko niewinny pocałunek i nic więcej a on do mnie 'WYPIERDALAJ' No to ja w szoku i mówie mó że to on jest u mnie a nie ja u niego a on 'I CHUJ' . Kazałam mu wyjść o on do mnie 'I BARDZO ZAJEBIŚCIE , TERAZ JADE DO TWOJEGO KOCHANKA ŻEBY MU WPIERDOLIĆ' i wyszedł trzaskając drzwiami.... Masakra nie wiem jak to dalej będzie , mega afera a Jarek jest strasznie wybuchowy i zazdrosny ... ;( Boshe gdybym wiedziała że będzie taka obora, to bym byłego nawet nie tknęła ;(((

Gość młody buk
ależ ty głupia..:O

Gość młody buk
tak btw ile jeszcze dzisiaj prowokacji wymyslisz? :)

Nie no przyznam się.Mam 14 lat a to historia moich rodziców.

ale z was durnie, wszystko bierzecie za prowokację :o

Gość zezulec
czy to prowo czy nie kobieta w tej historii jest dziwką szmatą kurwą itd itp :-)

"Boshe gdybym wiedziała że będzie taka obora, to bym byłego nawet nie tknęła " - a gdybys miała pewność, że się nie dowie to byś to robiła dalej ? Powodzenia ... Nie toleruje zdrady, skoro tak zrobiłas to bardzo dobrze, że Twój facet sie o tym dowiedział i przekonał sie jaka jesteś. Trafnie Cię nazwał.

Gość do architekta czy jakoś tak
mój facet to taka sama kurwa jak twój arek, pojebus :o a prawda jest taka, że jakby dbał o ciebie to bys się nawet nie obejrzała za innym.

no przeciez ja z nim nie spałam , tylko się całowaliśmy u niego w samochodzie! Chciałam go pocieszyć bo rozstał się z dziewczyną i był przybity i mi się go żal zrobiło :(

To sobie teraz wyobraź, jakbys sie czuła gdyby to Twój facet pocieszał swoja była całujac sie z nia?? zreszta w ogóle co robiłas z nim sama w samochodzie?? W moim zwiazku nie ma mowy o takich akcjach..

Gość eldoradoee
Masz szczescie ze jarus jest wyrozumialy bo jak bys trafila na mnie to bys w zime w okularach przeciwslonecznych chodzila

Gość mó przez Ó
''on do mnie 'WYPIE**ALAJ' No to ja w szoku i mówie mó że to on jest u mnie a nie ja u niego '' SIKAM ZE SMIECHU !

no przyjaźnimy się, jarek by o tym wiedział gdyby nie był taki wybuchowy , poprostu bałam się mu powiedziec że się spotykam z byłym bo by zaraz pojechał mu wpierdolić, chyba tylko tak potrafi załatwiać sprawy :/ :o

Gość kierowca tira
teraz ex możesz już przytulać całe noce ,szybka zamiana jebaków,jesteś pospolitą kur.........ą/szybko szybko z jednej nogi,słuchaj mała to nie boli tylko na pół ptaszka.nie zsługujesz na rodzine -jesteś dziwką jedno tygodniową i już ci sie marzy inny.

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa12345678
hahahahah ale sie usmialam :D zajebiste ;D dawaj dalej autorze prowokatorze :D na tym forum uwielbia najbardziej podszywaczy :) widze ze rozszerzają swoją dzialalnosc :D pozdrawiam autora :)))

to nie żadna prowokacja tylko szczera prawda :( ktos dzwoni na domowy ale boje się odebrać :o

Gość a jak wypadnie...
zrozpaczonaaszokowanaa pij piwo którego naważyłaś...prowokatorko :P

Gość szefff
jestem załamany potrzebuje wsparcia możemy sie spotkać -zabiore cie już jutro do włoch ,jade w sprawach jedno dniowych a mam 14 dni dla nas.jesteś sympatyczna i optycznie przyjemna -nie ubiegam sie za rubensowskimi, waga odpowiednia do wzrostu.zabiore z karzdego miejsca w polsce jestem z pomorza.

Gość mó przez Ó
ja juz wiem ten sam autor zdawał dzis relacje z pogrzzebu madzii lekkie pióro , ten sam humor , fajnie czyta sie ciebie

Gość a jak wypadnie...
szefff gdybym nie była "rubensowska" to mym na Twoje zaproszenie poleciała ;)

Gość zrozpaczonazszokowana
ale że jak rubensowska o zzo chozzi?

Gość szefff
mam 192cm i 78kg, i nie jestem zwolennikiem tych co jedna noga i worek kapusty ,a wygrycha na całą zime,