Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

Nic nie czuję podczas seksu! dlaczego

Polecane posty

Gość .o.n.a.2.0.
więc nie masz porównania i tak na narawde to nie wiesz co dokładnie powinnas czuć.

Gość aleee
no ta afrodyzja która twierdzi że kobiety mają tylko orgazm łechtaczkowy :/ Kurcze, współczuję wam dziewczyny...a może wy się za mało skupiacie na tym co robicie? Przecież to jest niemożliwe :(

Gość .o.n.a.2.0.
to co trzeba zrobic?

Gość Asia12459
No właśnie skupianie się na tym co robie i jak robie przynajmniej w moim przypadku chyba jeszcze bardziej wszystko psuje. Staram się jak mogę, ale przez to jestem spieta i myślami jestem zupełnie gdzie indziej. Zamiast czerpać radość i jakoś to wszystko przeżywać myśle tylko o tym że może tym razem się uda a jak nie to czemu znowu nie wyszło :/

Gość lopezik
nie przejmuj się , ja też takie coś mam. jestem z facetem od 5 lat i mysle że przyczyna takiego stanu rzeczy jest brak odpowiedniego podniecenia.

Gość Asia12459
No dobrze, to jak jeszcze w takim razie można to podniecienie zwiekszyc? Bo ja już nie wiem. Yyyy no ja jeszcze mojemu facetowi o tym nie powiedziałam. Nie wiem jak mam mu powiedzieć to, żeby go nie urazić. Z drugiej str ile można udawać że wszystko jest ok

Gość aleee
No Asia to sama dałaś sobie odpowiedź. Musisz się rozluźnić a wtedy zaczniesz odczuwać przyjemność.

Gość aleee
No to musisz mu koniecznie powiedzieć o tym. Jeśli podczas seksu udajesz że jest ci dobrze to jak chcesz odczuwac przyjemność? Nie skupiasz się na tym na czym powinnaś

Gość Asia12459
no ale to nie było tak że od razu byłam spieta, mało podniecona czy nic nie czułam. Nie spodziewałam się takiej sytuacji. Wszystko było ok: bylam rozluźniona, świetnie się bawiłam a przez cały stosunek nic nie czułam. Dopiero potem zaczęlam się zastanawiać nad tą sprawą.

Gość mariner
mozesz rowniez miec klopoty z krazeniem w okolicy miednicy. Jesli pozycja na lyzeczke tez nie pomaga to na Allegro kupsobie Yohimbine wkroplach i stouj regularnie .Powinna ci udroznic naczynia a i dac wieksze dopalenie ,Powinnas tez czuc lepeij ruchy frykcyjne.Tylko nie przesadzaj z przedawkowaniem :) Yohambiny

Gość mariner
Ale zanim zaczniesz stosowac Yohimbine strzel sobie bardzo mocna kawe przed stosunkiem jakies 10-15 minut iobserwuj jak sie czujesz w czasie bzykania .Jesli cos sie poprawi to znaczy ze mozesz stosowac Yohimbine bo jestesmy na dobrym tropue A tak generalnie to powinnas isc do seksuologa a on ci przrepisze co nalezy ale bez refundacji! PO zadbalo abys nie miala za dobrze !:) Na Kaczorow tez nie licz bo to program ten sam tylko liderzy sie nie lubia :)

Gość aleee
Nic innego nie pozostaje jak wciąż próbować i trzymam kciuki ;)

Gość a jjaaaa
nie dajcie sobie wmówić że jest z wami coś nie tak Niewłaściwy facet i tyle , albo ma małego , albo nie potrafi doprowadzić was do rozkoszy i tyle w temacie To jest kwestia dopasowania

Gość Asia12459
Hmmm o tym specyfiku to nie słyszałam. A w postaci tabletek też może być czy nie? Trzeba to brać regularnie?

Gość Ja się na niczym nie skupiam.
Jak jestem podniecona to chcę jeszcze i jeszcze. Tak mnie pożądanie rozpiera. Z orgazmami nie mam problemów.

Gość mariner
Asia12459 To jest wyciag z kory jakiegos afrykanskiego dzrewa i ten srodek jest na rynku od pocztku XIX wieku.Mozna go kupic na allegro w postaci kropel ale w tabletach tez jest Stanowi waz ny skladnik tzw dopalaczy seksu dla fracetow i ozieblych kobiet. Apropos.Tanszym srodkiem jest zel HOT firmy Unimil .Smaruszesz sobie cipke i lechtaczke i bzykacie sie .Powinnas go swietnie czuc.Ale oznacza to ze masz klopoty z ukladem krazenia i pora zmienic diete na warzywno owocowa .:) wraz z unikaniem jedzenia miesa i smalcu :)

Gość Dr Justyna
Pierw piszesz, ze nie jestes podniecona, pozniej, ze jestes, zdecyduj sie! ;)_Po pierwsze musisz czuc ta milosc w sb...uczuciowa, emocjonalna...rozbudz w sb wszystkie najlepsze uczucia, jezeli twoj chlopak na cb tak nie dziala albo nie potrafi tego zrobic, mozee wybierz jakas pozycje seksualna, ktora cie podnieca, a w ostatecznosci niech wprawi twoje cale cialo w ruch albo niech bd delikatny to juz zostawiam wam do uzgodnienia...podczas seksu nie ma tak, ze o, idziemy sie kochac..nie ma wtedy tego czegos...seks staje sie czysta formalnoscia.

Gość gość
Jak uzywalas mocnego wibratora to wkładając penisa nic nie czujesz.To normalne każda kobieta używająca mocnego wibratora tak ma.Powinnaś delikatnego używać lub penisa bez wibracji w zastępstwie faceta.

Ze mną bywało różnie, czasem mój facet musiał się nieźle napracować,żeby mnie zadowolić. Dlatego od pewnego czasu stosujemy żel intymny. Mega zmiana! Mój znajomy wkrótce uruchomi stronkę http://sexish.pl/ , na której takowe się znajdą. Gorąco polecam :)