Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1996

dlaczego oni mnie tak potraktowali?

Polecane posty

Gość kasia1996

Dziś na WF była siatkówka. Oczywiście taka jedna dziewczyna która grała w mojej drużynie w ogóle nie starała się grać, straciłyśmy przez nią z pół tuzina punktów, no to zaczełam na nią krzyczeć, żeby się chociaż starała grać, wreszcie jak to nie dawała rezultatów, to wrzasnełam na nią pare razy, i za którymś z kolei razem, gdy w ogóle nie odbiła i piłki, mimo iż leciała prosto na nią to nie wytrzymałam i wydarłam się na nią, a ona wyobraźcie sobie, zeszła z boiska, siada na ławce i o mało co się nie popłakała :-o po wf podeszło do mnie kilku chłopaków z mojej klasy i mówia mi "chamuj sie suko czasem!" i mnie chamsko i mocno popchneli a jeden który sie z ta dziewczyną mocno przyjaźni uderzył mnie z pięsci w reke :-o i podobno mam miec jutro ochrzan za to na lekcji wychowczej :-o a ja nie rozumiem dlaczego mnie tak potraktowali to chyba normalne że sie staram grac jak najlepiej i denerwuje mnie jak ja sie produkuje a ktoś olewa i stoi jak ta siermięga :-o przecież o to w tym chodzi, to ona robiła źle nie ja :-o

Gość Afrodyzja
urzekła mnie ta historia

Gość och, dzieci dzieci!
urzekła mnie twoja historia!

Gość kasia1996
Co gorsza po wfie w przebieralni trener wykręcił mi ręce i związał, zakleił mi usta, zdjął majtki i wykorzystał na oczach pozostałych dziewczyn .. Czy to mobbing szkolny?

Gość kasia1996
nie podszywac sie kretyni :-o

Gość mama mirabel
jestes tępa dzida jak mame kocham :-0 bardzo dobrze cie potraktowali! jakim prawem wrzeszczysz na nia? z tego co piszesz to lekcja wf a nie mecz o puchar, moze dziewczyna nie ma takiego szybkiego refleksu w sporcie i nie mozesz tego od niej wymagac. Powinnas ja przeprosic bo to ty zachowalas sie wiesniara!

Gość kasia1996
Po ostrej akcji trenera, wracałam do domu okrakiem a całe nogi miałam mokre od jego spermy, która na mrozie przymarzła mi do skóry. Teraz musze ją oddrapywać do jest nieprzyjemne i boli

Gość jhgfuyyyyyyyyjre
bravo girl normalnie wiesz,ze naruszenie nietykalnosci czlowieka atak fizyczny jest karalny?znajdz przepis z kodeksu z jakiego art,i go powiec przed cala klasa na tej godzinie wychowawczej !!!smialo nie daj sie

Gość kasia1996
Ale mi się podobał seks z trenerem, nigdy nie miałam jeszcze takich superorgazmów!!!!

Gość idiotka z ciebie
ja bym ci oddala i tez nazywywała.. jakim prawem na nia krzyczysz.. dziwne ze nauczycielka na zareagowała.. chamidło

Dochodze do wniosku ze jestes zepsuta dziewucha ktora mysli ze wszyscy musza tanczyc tak jak im zagrasz. Tyle

Gość mó przez Ó padam
jestes skończona kretynka !!!! ciesz sie ze po lekcjach nie dostałas wpierdol pamietam ze tez taka byłam jak ta twoja kolezanka nie lubiłam zadnych gier typu siatkówki itp.nie potrafiłam dobrze podbijac bo robilam to z przymusu i miałam wyjebaneeeeee na jakies gry zespołowe jak leciała piłka w moja strone to sie odchylałam zeby nie dostac w łeb bo miałam w dupie odbijanie jej ale w zyciu zadna idiotka na mnie z tego powodu nie nakrzyczała

Gość kasia1996
widze tylko zboczone podszywy i wyzwiska, dziekuję. :-o

Gość jhgfuyyyyyyyyjre
i co z tego?jej nieswiadomosc zachowania nie tlumaczy ataku fizycznego i slownego i zastraszania przez kilku malych chuliganow

Gość mó przez Ó padam
a czego spodziawałas sie tepaku ? pochwały za frajerski charakter

Gość jhgfuyyyyyyyyjre
a jeszcze dodam,ze za moich czasow(haha :D) rozgrywajac prawdzimy mecz byla wieksza presja

Gość kasia1996
ale z was brudne cweluchy :O