Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzona2012

MÓJ FACET ZNALAZŁ MOJEGO WIBRATORA I ... ?

Polecane posty

Dla mnie zachowanie bardzo dziwne! Ja osobiście sama mam wibrator i mój mąż o tym wie z resztą nie raz używaliśmy go podczas zabaw z sypialni jako urozmaicenia. Twój facet jest z tych co to uważają, że mężczyzna może wszystko (onanizować się) a kobieta nic? Dziewczyno nie daj się wbić pod "pantofel" tylko się postaw! Każdy ma potrzeby ty masz swoje i znalazłaś na nie sposób nie zdradzając go powinien to docenić no co za głupek z niego no.

Gość zawstydzona2012
Milka862 dzięki za poparcie :) No widocznie tak jak napisalas, myśli ze onanizowanie się przez facetów jest najbardziej wskazane, ale kobiecie to juz nie wypada. Ale kobieta to co jakies gorsze? Wroci z delegacji to musze to z nim przedyskutować. Ja też mam swoje zachcianki i niech doceni to że jestem mu wierna, a nie lecę do jakiegoś innego

Gość mariner
Moze to rzeczywiscie dobry pomysl aby on sam ci wybral i kupil wibrator:) bedzie wtedy wiedzial ze kobieta jego bzyka sie z jego wibratorem !:) SWietny pomysl ! ale ty tak tego nie zostawiaj i twardo znim pogadaj bo on cie stlamsi w ten sposob bo wbilw ciebie poczucie winy ! za co ????

Dla mnie to po prostu nie do pomyslanie i jakieś zaściankowe myślenie z jego strony. Generalnie uważam, że mało ze sobą rozmawiacie dlaczego zawstydziło cię to, że znalazł twój wibrator? To twój facet nie powinnaś sie tego przed nim wstydzic pomijając już jego reakcje. Ja zawsze mówiłam mężowi na co mam ochotę i on mi tak samo nie znaczy to, że wszystkiego spróbowaliśmy ale nie mamy przed soba tajemnic. Myśle, że powinnaś z nim porozmawiać a jesli będzie sie upierał, że nadal jesteś obrzydliwa albo cos w ten deseń to przemyśl poważnie ten związek bo jesteś partnerami w związku i nie ma czegos takiego, że jednemu wolno więcej od drugiego.

Gość c rauai a
faceci mają odmienny tok myślenia, dla niego to szok ty taka porządna co na niego w domu czeka i takie odkrycie daj mu czas , musisz go tak podejść aby dalej to on był w rol głównej :)powiedz mu tak wiesz co jak tak myślę o tobie i seksie z tobą to mam taką ochotę ze nie mogłam się powstrzymać , zobaczysz jak urośnie no i dalej jest w roli głównej

Gość mhmhmhmmmhhhmm
Może problem leży w tym, że nie powiedziałaś mu, że używasz wibratora, choć on otwarcie proponował Ci kupienie go. Dla niego może to sprawiać wrażenie, że ukrywałaś to przed nim i możesz ukrywać więcej.

Gość zawstydzona2012
właśnie też doszłam do takiego wniosku że teraz on na pewno podejrzewa mnie o nie wiadomo co choc nigdy nie dalam Mu powodu do zazdrosci. mogłam wczesniej powiedziec ze jego wyjazdy sa dla mnie czymś przykrym, i czasem potrzebuje małego odprezenia. Na pewno by zrozumial i byc moze sam zatroszczyl sie o zakup tego milego urządzonka. Fakt... nie powinna przed nim tego ukrywac. Bo skoro do tej pory oboje uwazalismy ze jestesmy w dojrzałym zwiazku to jedno przed drugim nie powninno niczego ukrywac. tylko ze wlasnie obawialam sie jego reakcji

Gość c rauai a
no to teraz rozładuj napięcie i spać :):):)

Gość zawstydzona2012
co za dużo to niezdrowo ;-) no ale od tego chyba raczej rozchorowac sie nie można :)