Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GuZIk1985

hipokryzja w pracy.

Polecane posty

Gość GuZIk1985

z jakimi najbardziej obłudnymi zachowaniami spotkaliście się w pracy?

Gość jedynka 3698520
wyjadanie nie swoich jogurtów z lodówki

Gość huyahuah
Obmawianie mnie w pokoju socjalnym, który jest ściana w ścianę z moim biurkiem... :O

Gość GuZIk1985
celowe wprowadzenie w błąd a potem skarżenie szefowstwu

Gość ech..............
Z moim odejściem ze starej firmy ??? Pracowałem sumiennie zapierdalałem 12 14h. Ostro cieliśmy się z szefową. Złożyłem dymisję w poniedziałek w środę kończyła mi się umowa. We wtorek rozbiłem auto. Spoko ubezpieczone są itd. Przez cały wtorek i środę myśleli że żartuje. Wyjąłem im rzeczy i wywaliłem. Papierów mi nie przygotowali. Mówię że to nie mój problem decyzje pan miał. Do dziś mi problemy robią. Ja postąpiłem tak jak oni ze mną. O nadgodziny sie procesujemy już 6 miesiecy. I tak muszą mi zapłacic ale znalazłem prawnika tzn on znalazł mnie i bierze ile chce :) W środę jak zrozumieli że nie żartuje to wszystko do mnie na be.. że brudne że nie czyste... Zapierdalałem ostatniego dnia pracy do 17.... Dużo gadania.... A jak zadzwonili z firmy w której obecnie pracuje do tamtej mówili o mnie najgorsze rzeczy... Zadzwoniłem przy obecnym kierowniku do szefa starego i mówię czemu pan tak o mnie mówi. Prosze mi w tej chwili wysłać moje wyniki sprzedaży. Wysłali i tyle mina zrzedła. 2 mieisące przede mną wpisali chłopakowi niesubordynację do dziś roboty nie znalazł. A na proces nie ma kasy. TAK ŻE UWAŻAJCIE NA FIRMY DOROBKIEWICZÓW>

Gość kierowniczka zniszczyła moją
pracę i poleciała do szefowej naskarżyć że ja sama zniszczyłam:O

Gość ech..............
Chyba że w tym sensie obłudne... no to.. Skarżenie na wszystko że kawa rozlana.... Skarżenie że wzięło się urlop znowu. A potem samemu się idzie na tydzień. Skarżenie że usiadło się na 5 minut a sama siedzi na pasjansie pół dnia. Standart bym powiedział.

Gość GuZIk1985
ja raz dostałam opierdol że do kibla za często chodze. z że pizda to była brzydka, stara panna , która wszystkiego zazdrościła do każdą rozmowę z szefowstwem zaczynała od donosów

Gość celowe skłócanie
ludzi- jednej osobie się mówi jedno, drugiej drugie a potem się donosi do obu co ta druga na ciebie mówi....:O

Gość GuZIk1985
do celowe skłócanie - to zapytaj tej osoby która rzekomo nie pomówiła czy rzeczywiście tak powiedziała. oczywiście w obecności celowego skłócacza. zobaczysz jak mu mina zrzednie

Gość celowe skłócanie
wtedy pierwsza osoba się wypiera że coś takiego mówiła i wmawia mi chorobę psychiczną:O

Gość GuZIk1985
to nagraj dyktafonem

Gość ech..............
Dlatego pracuje zdalnie :) Jedynie od czasu do czasu usłyszę jak suka zazdrosna mnie obgaduje. A kablować nie ma na co więc luzik. Polecam

Gość malarz z troccaderro
ja? kłamstwo w tematach istotnych prosto w oczy ( z założeniem, że jestes idiotą i nie znasz prawdy) W wersji damskiej - z niewinnym trzepotaniem rzęsami celowe podpuszczanie ludzi na siebie wzajemnie w myśl zasady: dziel i rządź celowe rozgrywanie ludzi tak, aby zachowali sie tak jak nam pasuje - drogą dowolną (przekupstwo, szantaż, manipulacja)

Gość blabblal
wspólne marudzenie pracowników na szefową - po czym, któryś lizus się wyłamał i doniósł - mimo, że sam obmawiał :) ... a szefowa - wyjątkowo cięzka kobieta

Gość GuZIk1985
zastanawia mnie czy ci hipokryci mają jakiś szacunek do samych siebie.

Gość GuZIk1985
i czy stale się boją że prawda wyjdzie na jaw a wtedy spalą sie ze wstydu

Gość nie bo wtedy i tak
zwalą wszystko na kogoś innego

Gość nie bo wtedy i tak
blabblal wspólne marudzenie pracowników na szefową - po czym, któryś lizus się wyłamał i doniósł - mimo, że sam obmawiał ... a szefowa - wyjątkowo cięzka kobieta a to jest bardzo częste, niektórzy prowokują celowo żeby kogoś obgadać a potem donoszą:O

Gość GuZIk1985
a jak nie uda im się naciągnąć na obgadywanie to sami coś wymyślą że coś powiedziałeś

Gość kolezanka z pracy
kolezanka podarowala mi swoje kolko zainteresowan, tymczasem utworzyla inne o tej samej godzinie. do mnie nikt nie przyszedl:)

Gość nie bo wtedy i tak
zawsze można coś przekręcić dodac czy wyrwać z kontekstu

Gość kolezanka z pracy
stare panny? oj te są najgorsze:(

Gość nie bo wtedy i tak
najgorsze są stare baby które tępią młode:P

Gość co to znaczy nie rozumiem
"kolezanka podarowala mi swoje kolko zainteresowan" ???

Gość GuZIk1985
tępią młode bo swoje życie przegrały. flustracja rośnie jak w okolicy jest ktoś młodszy kto może więcej od nich osiągnąć

Gość kolezanka z pracy
ze wolala zajac sie rzeźba niz plastyka, wiec przejelam jej kolko, nie wiedzialam ze zabierze mi wsyzstkich uczestnikow. dzis nie przyszedl do mnie nikt.smutno bylo.

Gość kolezanka z pracy
teraz sie ciesze ze jestem w ciazy, ze nie bede stara panna a najwyzej stara panna z dzieckiem

Gość nie bo wtedy i tak
a niech młoda jeszcze spróbuje być ładna, wtedy ma przesrane

Gość BubaBuba 1
jeden z moich wrzodów na dupie (w byłej pracy) prezentował się następująco: - stara panna - brzydka - mieszkająca z rodzicami - dobrze po 30 - prostaczka - brak zawodu - brak gustu cechy : - zawiść - zazdrość o wszystko - donosicielstwo - podkładanie świn - obdadywalnie - stałe narzekanie - pierdzielenie