Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię kafeterię

coś nie tak ze mną..

Polecane posty

Gość lubię kafeterię

Witam. Nie wiem co robić. Coś ze mną chyba nie tak. Jestem z chłopakiem na którym wcześniej mi bardzo zależało. Ciągle o nim myślałam. Teraz rzadko się tak dzieje. On mówi, że mnie kocha. Nie wiem czemu ale ja jakoś do końca nie potrafię mu zauwać. Tłumaczę sobie, że to ze względu na to co mnie spotkało w przeszłości, że mnie były chłopak zdradził. Będąc w związku teraz nie wiem czemu ale ciągle zastnawiam się czy miłość rzeczywiście istnieje na tym świecie. Nie wiem, nie wiem jak mu o tym powiedzieć, czy dalej z nim być i może coś się we mnie obudzi to co kiedyś? Nie chcę, żeby przeze mnie cierpiał. Nie miał, że tak powiem zbyt ciekawego dzieciństwa (jedno z jego rodziców było uzależnione od alkoholu), także niektórzy wiedzą o co mi chodzi. Czy taki stan u mnie jest przejściowy? Nie ukrywam, czasami tak mi go brakuje, ciężko mi wtedy z tym wytrzymać, brakuje mi wtedy jego ciepła, tego by usłyszeć jego głos.. Co mam zrobić? Powiedzcie.. Czy po prostu to przeczekać?

Gość lubię kafeterię
podbijam...

Gość lubię kafeterię
halo ;(

Gość nakrętka od butelki
a może ty byłaś w nim zauroczona i ci juz przeszło? Podobno jest się najszczęsliwszym wtedy gdy dążymy do celu jak juz coś osiągniemy to nas to przestaje cieszyć. Podobno miłośc trzeba pielęgnować. Skoro mówisz że za nim tęsknisz i ci go brakuję to może jednak nie wszystko stracone? Zastanów sie nad swoimi uczuciami. AJ ne znam sie na tym bo nie miałam chłopaka

Gość lubię kafeterię
dziękuję, że chociaż jedna osoba odpowiedziała na moje pytanie :) być może, sama nie wiem co robić szczerze mówiąc. mam nadzieję, że ktoś się jeszcze w tym temacie udzieli :) a jeśli nie to lepsza jedna odpowiedź niż żadna..

Gość Tereska1234
Przeczekaj jakiś czas. Jak go naprawdę nie będziesz kochała to nie będziesz chciała nawet za nim tęsknić i widzieć jego twarzy.

Gość lubię kafeterię
dziękuję za odpowiedzi :)