Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nokija 2012

szukanie pracy a ogloszenia na gumtree??

Polecane posty

Gość Nokija 2012

dziewczyny na gumtree pojawia sie mnostwo ogloszen o pracę, ale zastanawiam sie czy one są faktycznie prawdziwe? Nie podają tam żadnych danych firm, tylko ogólnikowo firma budowlana, medyczna itd...macie jakies doswiadczenia z tym portalem??

słyszałam sporo zarzutów problem jest jeden, ze ogłoszenia są darmowe i w zasadzie byle głupek może sobie "szukać" osób do pracy ...

ja czesto tam szukalam pracy i nigdzie napisanego czegos ogolnikowo nie widzialam, zawsze dokladnie. Pisalam, umawialam sie na spotkanie i juz;)

Gość pufff
tam, gdzie nie ma nazw firmy i firmowym maili nie wysylam. a niestety takich "podejrzanych" ogłoszen jest najwięcej :( kiedyś wysylalam wszędzie, ale i tak nic nie dzwonił, więc to raczej "łowcy danych". dlatego wysyłam teraz do tych z konkretnymi danymi

Gość trop
Ja pracowałam kiedyś w tureckiej firmie i jak Turki kazali mi załatwiać zezwolenie na pracę dla kolejnego Turka, to aby uzyskać to zezwolenie musiałam udowodnić przed urzędem pracy, że w Polsce taki fachowiec, z takimi kwalifikacjami i z takim doświadczeniem, się nie znalazł. Dawałam więc ogłoszenie na takich stronach podobnych do gumtree. Skośni podobno tak samo robią.