Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodora

pies nie chce wkladac ubrania na dwor

Polecane posty

Gość dodora

Gość facet z kulturka osobista
ja piernicze tez mam małego psa i lata po sniegu nic mu nie ma... nie piernicze sie z jakimis ubrankami bo po co jak to przeciez jest pies powinien sie zahartować i juz a wy wydziwiacie z tymi ubrankami :o

Gość maryja zawsze dziewica 6
zakładaj sobie jego kurtke zeby widział do czego to jest ja jak kota uczyłam sikac w kuwete to tez do niej wchodziłam ,kucałam i udawałam ze sikam - zeby widział co tam sie robi

Gość dodora
wstyd mi ze rucham mojego malego psa jak sra scza i wyje jednoczesnie

Gość dodora
Mowie, ze nie dla parady go w nia ubieram! mam buldoga francuskiego i te psy sa strasznie podatne na przeziebienia sam weterynarz mi kazal go ubierac!

Gość GuZIk1985
serdak jest zwyczajnie brzydki. pies ma oczy i mózg , widzi i myśli

Gość fajna ta kurtka
z kapturem sama bym w takiej chodziła jakis dziwny ten twój pies bezguscie ci sie trafiło

Gość bezradna ja dziewczynka
ja się wcale nie dziwię, bo pies tak jak człowiek może się rozchorować, a to już nie jest takie śmieszne, latanie po weterynarzach i kupa kasy na leki :/ moja sunia od małego nauczona żeby ubierać kurteczkę czy bluzę, wie że jej w tym ciepło :) i dupsko nie zmarznie, dzięki temu spacerek trochę dłuższy :)

Gość japlecznikowo
malinka98 ja niestety ze swoim "zbójem" też przeżywam okropne historie, tylko, że on jest bardzo grzeczny, ale jak ubieram mu kurtkę (też mi weterynarz kazał, i nie ukrywam, że kupiłam NAJTAŃSZĄ- w kolorze pomarańczowym) to stoi sztywno jakby kij połknął- a na dworze- absolutnie nie sika ani nie sra, w kurtce...:/ więc ściągam mu ją w trakcie spaceru, on biegnie sie załatwić, wraca- ubieram mu znów...i wracamy- a on chodzi jak cyborg- tz nie ugina nóg BUAHHAHAHAHAHA UMARŁAM :D

Gość gość
Spokojnie, psa do ubranka trzeba przyzwyczaić, próbuj a z pewnością po jakimś czasie uda Ci się go namówić i później pójdzie jak spłatka. Moim zdaniem najwazniejsze jest samo ubranko, które nie powinno być mega skomplikowane w założeniu a jednocześnie bardzo przyjazne dla psa, daltego staram sie nie kupować byle czego a skupić się na czymś bardziej ekskluzywnym. Pierwsze ubranka kupiłam na https://pinkypaws.pl/ i tobie też polecam. W kilka dni udało mi się przełamać tę barierę i teraz pies chętnie je nosi.

Gość gość
co to jest spłatka?

Gość Klaudia

Mój pies tez na początku nie chciał chodzić w ubrankach a raczej w kurteczce na zimę ale to kwestia czasu i już potem było jej wszystko jedno... Teraz kupiłam jej nowy sweterek na wiosnę ze strony  firmy APERIA.