Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawskaAmandazDoniczki

Zachowanie męzczyzny w stosunku do kobiety która odrzuca ich uczucia

Polecane posty

Gość to jestpryzkre
tacy właśnie faceci ktrozy mają okropne z najgorszych charakterów, sa żli i niedobrzy a udaja ludiz światych to nie do pojecia ale tak jest

Gość to tyle napisze
od takich trzeba się trzymać daleko bo nie wiadomo co takiemu do łba walnie

Gość to jestpryzkre
prosze zostawić ta rodzinę w spokoju!!!!

Ten mój mnie obgaduje wymysla historie ,że ja byłam w nim zakochana i ,że to on mnie odrzucił. A potem znowu odzywa sie do mnie i próbuje mi wciskać ,że on takich rzeczy nie gadał. Ciągle ma jakieś żale pretensje ,a innym razem znowu mi słodzi. Jak jakiś psychol!

Ja mu tłumaczę ,że takim zachowaniem..takimi jazdami tylko utwierdza mnie w przekonaniu ,ze dobrze zrobiłam. A on wciąż robi wiecej i wiecej...I wciąż uważa się za wielce pokrzywdzonego

Gość to tyle napisze
w życiu nie spodziewałam się będzie mnie ktoś tak prześladował że mogłoby to skończyć się tragicznie ale dobrze że teraz wiem jaki okropny jest ten mężczyzna

Gość tbhujnbhjkjnhj
całe szczęscie że nie wysmiewał sie do naloznicy swojej z Ciebie ..bo i takie przypadki można dostrzec :)

Do to tylę napiszę -wiesz ja czasem boję sie ,że przerodzi się to w coś gorszego niż tylko pisanie. Na początku się starał był miły czarujacy-ale ,ze go nie chciałam zmienia sie coraz bardziej. Potrafi nawet pisać do mnie-ja mówię NIC ztego nie bedzie a on okreca kota ogonem i mówi ,ze to ja do niego piszę!!! Ja pierdziele rozumiem ,że sobie z tym nie radzi ale czy nie może "leczyć "sie w spokoju?

Gość tbhujnbhjkjnhj
Dziewczyny tacy to tylko przypadlość nie godni uczuć.

Gość tbhujnbhjkjnhj
ok to przytaknij, a z czasem zobojętniejesz wobec tchórza

ja mam mu przytaknąc ? powiedzieć : Tak to ja do ciebie piszę? Hmm mam już takie myśli ,żeby wypierać sie ,że nie wiem kim on jest. Skoro on potrafi wmówić sobie ,że ja za nim szaleję to ja też mogę :)

Gość to tyle napisze
najlepiej to nie wysyłacie fotek, nie podawajcie adresu bo to może źle się skończyć

tbhujnbhjk- nałoznicy niestety nie ma .Zresztą o to tez ma do mnie pretensje to oczywiscie moja wina ,że on jest sam :) Ale na początku własnie do mnie obgadywał tak swoją byłą kobietę:)Dlatego tez nie chciałam sie z nim związać i z kilku innych powodów

Gość to tyle napisze
dla mnie to jest nienormalne zachowanie i tyle

Gość rftgyhikjm
ok masz szczęscie że nie ma nałoznicy L)w takim razie niepotrzebnie sie przepychacie skoro on nie przyznaje sie do uczuc :D wybacz !że śmiesz pisać wstyd

Gość to tyle napisze
nie wiem jak to jest komuś zazdrościć ale wiem jak to jest poczuć do kogoś odraze wstręt a mścić się nie warto ja nie zamierzam

Gość to tyle napisze
nie rozumie takich ludzi którzy z kont fikcyjnych np. nk, fb próbują się dowiedzieć wszystkiego o niby swojej ukochanej ! nawet nie zdają sobie sprawy ci ktorzy nie boja sie odpisywac niewiadomo komu i że być może narażają kogoś bliskiego znajomego je na niebezpieczeństwo !

Gość to tyle napisze
chyba lepsze jest poszarpać się z mężem chłopakiem niż kogoś prześladować!

Gość to tyle napisze
za cytuje sobie kogoś " nikt nię będzie mi rozpierdalać małżeństwa a niby po co i nie pozwolę "

Gość to tyle napisze
rftgyhikjm i kto to pisze ?! ten co o żonie mnóstwo chamskich tematów założył ciekawe co jeszcze ma na sumieniu ?

Gość tak to widze
to zalezy na jakiego traficie .kilka lat temu tez taki skromny men staral sie u nas na osiedlu o niezla dzage az po rocznych staraniach kiedy ona go wreszcie splawila a gosciu mal pierdolca na jej punkcje powiedzial do kumpla w pabie ze jak on jej nie bedzie mial to inny tez i przy najblizszej okazji oblal jej twarz kwasem solnym i co przesiedzial cztery lata i wyszedl z kicia , KOBIET ma na peczki a ona mimo operacji oszpecona juz na cale zycie a ladna byla i od men opedzic sie nie mogla ale niestety trafila na swira Ii tak zniszczyl jej zycie !!!!!!!!!!!!!

Gość to tyle napisze
przeraża mnie takie coś ludzie są okropni i tyle ja wreszcie coś zrozumiałam przepraszam ale się nie podziele tym zachowam to dla siebie

Ja czasem myślę ,że jak spotkam kiedyś tego typa na ulicy to przywalę mu w pysk...chociaż agresywna nie jestem. Ale za to co wyprawiał przez te lata nalezy mu się