Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiniaaa12

Rozjaśnianie włosów

Polecane posty

Gość Kiniaaa12

Witam,mam pytanie chce rozjasnic farbowane czarne włosy na blad czy po rozjaśniaczu można w jednym dniu nałożyć trwała jasna farbę ponownie na włosy?

Nie chciałabym widzieć włosów po takich zabiegach. Proponuję zrobić dekoloryzację, zregenerować włosy i z czasem pomyśleć o stopniowym rozjaśnieniu włosów w profesjonalnym salonie jeśli nie chcesz wyglądać tragicznie i pozbyć się połowy włosów.

hej! ja farbowalam wlosy na czarny bez i powiem Ci ze samej nawet tego nie ruszaj!!!! ja bylam u fryzjera na sciagnieciu koloru i wyszedl mi jasny braz miejscaami kasztanowy za pare miesiecy ide znowu bo chce dojsc do moiuch naturalnych wlosow czyli blad tak od razu nie bedziesz miala blond jak Ty to chcesz miec.

moja siostra miała farbowanie wlosy wilekorotnie na czarno. poszla do fryzjera na ściąganie koloru :D co nic jej nie dało miala poporstu ciemny brąz ale ona się uparła i tydzień pozniej jej chłopak w domu razjaśnił jej rozjasniaczem i ma żółte włosy u nasady a reszta brązowa:D wygląda to TRAGICZNIE a włosy zniszczone...

i potem nakładała farbę, i dalej były zółte i potem troche rudawe przy dole:P

Gość Dziewczyna1818..
Pojebało Cię dziewczynkó:( ja przez to zostałam łysa:(nie ruszaj rozjaśniacza bo to zło kurewskie i scierwo okrutne

Gość Kiniaaa12
Hmm to jednak muszę się wybrać do fryzjera

Ja miałam na naturalnych zrobiony balejaż blond i ciemny brąz a zachciało mi się mieć blond, nałożyłam rozjaśniacz miałam wlosy blond z rudymi pasemkami- te które były ciemno brązowe, potem nalożyłam za jakiś czas znowu rozjaśniacz a potem farby i miałam platynowy blond ale włosy skróciły mi się same o 20 cm, po prostu końcowki zaczęly się łamać i wlosy sypały się garściami a z tylu wyglądały jak wyszarpane iz dlugości do połowy pleców miałam ledwo do karku i dopiero kiedy ścięłam na równo i przefarbowałam na ciemno zaczęły odrastać więc nie polecam.

Gość Kiniaaa12
To co mam zrobić aby się pozbyć tego koloru dałam się namówić na czarny a teraz tego żałuję dawno się już nie farbowalam odrosty mam coś ok 10 cm

odczekaj jakis czas aby te włosy odpoczeły.a pozniej idz do fryzjera panie Ci juz doradzą :)

Gość kura nie domowa.
1 0 cm to już dużo wytrzymałaś. Wytrzymaj jeszcze troszkę i idź zetnij do Twoich naturalnych, a potem zafarbuj jak chcesz. Potem Ci szybko odrosną. Żaden dobry fryzjer nie podejmie się farbowania na blond z czarnych i tak dużymi odrostami.