Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryśka1987

Mamy jakie znacie kreskówki edukacyjne dla maluchów?

Polecane posty

Gość Maryśka1987

Było troche tych bajek chyba...,,było sobie życie "-dla troche starszych , a dla młodszych? Znacie coś?

Gość mlk
Marta mówi Literkowe chochliki -język angielski

Gość Maryśka1987
dzękuje))! coś jeszcze?

Gość mlk
A jeszcze Dora poznaje świat -też j. angielski

Mali Einstaini- nie wierzylam ze to cos daje dopoki mloda nie zaczela mi spiewac Mozarta na spacerze i wolac do autobusu ze ma sie ruszac i jechac 'allegro' :-D

Gość mama dwojeczki
Micky Mouse i przyjaciele :) (chyba takie jest nasze tlumaczenie, oryginalny tytul "Micky Mouse clubhouse") Samej mi sie podoba, a moj syn to ostatnio uwielbia :)

Gość .P A U L I N A .
ja jezeli juz puszczam corce bajki (ma 1,5 roku) to tylko na babytv tam sa przerozne bajki z fajna muzyka uwazam ze sa odpowiednie dla tak małych dzieci aczkolwiek moja corka ogląda je krotko i od czasu do czasu.

Gość Maryśka1987
No ale to chyba nie wszystko jeszcze?

Gość Maryśka1987
Jestem w szoku właśnie oglądam :Mali Einstaini Wcześniej przerobiłam to co poleciłyście. Po kolei sie zapoznaje z wszystkimi waszymi propozycjami. kasza23 ty tak na poważnie piszesz?

no wlasnie na powaznie, o ile tego Mozarta to jeszcze rozumiem bo w koncu wpada w ucho (a u mnie w rodzinie kazdy na czyms gra i polowa z nas to zawodowi muzycy wiec sluch pewnie odziedziczyla) to juz z ta terminologia rozlozyla nas na lopatki:-D

Gość SMAAAKOWE
Mio mao :classic_cool:

Gość Maryśka1987
To w jakim wieku był Twoj mały Einstain wtedy?

corka ma 2 lata i 8 miesiecy, miesiac temu zaczela spiewac Mozarta na spacerze a ten numer z autobusem odwalila w ostatnia sobote. Znamy ta bajke od niecalych dwoch miesiecy

Gość Maryśka1987
No moja mi tu po pokuju biedga i się kiwa do Ludwiga van Beethovena :D

Gość Maryśka1987
Moja ma dopier 22miesiące ale czasmi do mnie krzyczy w aucie-,,no jedź już'-a ja np.stoje i ustawiam stację w radiu-mówię do niej ,,spokojnie niusia mamusia szuka muzyki,zaraz ruszymy,pośpiewamy razem? A ona:nie! jedź! Temperament!

Gość mama dwojeczki
Dlatego wlasnie polecam ci rowniez ta Myszek Micky. Moj ma 2,5 roku, jest wychowywany dwujezycznie, a wiec mi zalezy na tym, aby nie tylko ode mnie (jako jedynej osoby) uczyl sie polskiego, a ta bajka pomogla mu nauczyc sie liczyc po polsku do 20, poznac kolory, ksztalty, pewne sformulowania itd., takze ja ja bardzo polecam.

Gość Maryśka1987
mama dwojeczki-dzięki na pewno będziemy oglądać,tymbardziej że mała zna i lubi Micky.

Gość tak, mój tez ogląda einstainów
czy jak to tam;) bawi sie razem z tymi dzieciakami. klub przyjaciół myszki miki tez lubi i woła z postaciami cośka. dorę wręcz uwielbia, niestety nie mamy już nicka juniora i tylko w niedzielę moze dorę ogladać. jak mieliśmy nicka to siedziałby przed tv całymi dniami. tam wspaniałe zwierzaki, świat blue, dora świat poznaje, dalej diego, i nichao kaj lan. uwielbiał te bajki. i ostatnio tez mi zaczął śpiewać jakoś po swojemu piosenki:D

Gość tak, mój tez ogląda einstainów
tylko zeby nie było ze moje dziecko nic nie robi tylko przed tv siedzi;)

Gość mama dwojeczki
tak, mój tez ogląda einstainów - moj zamiast "hej Cosiek!" wola "Hej Tosiek!" :D:D

Gość monika_z_allegro
klub przyjaciol myszki miki, mali einsteini, dora poznaje swiat i inne bajeczki oglada nie koniecznie wdukacyjne, uwielbia ciekawskiego georga

Gość aguśka;)
mój synek ma 2 lata i bardzo lubi bajke magiczny autobus skierowana jest ona może do ciut starszych dzieci ale jak lubi to niech ogląda może coś tam mu w głowie zostanie, ja osobiście jestem zachwycona tą bajką naprawdę można się wiele nauczyć i polecam każdemu!

Gość Maryśka1987
Dzięki za wszystkie podpowiedzi! -Ciekawa jestem jakie piosenki dla dzieci lubia wasze maluszki. Gdybyście zechciały się i tym podzielić,będzie mi bardzo miło. Pozdrawiam.

Gość Miss 29
moja córka 2,5roku lubi bajki z mini mini

z piosenek to juz roznie np > abba - mamma mia pink fluyd- time i dark side of the moon ;) sewreyn krajewski- uciekaj serce a nie lubi zadnych piosenek typowo dla dzieci no fasolek itd.

Gość mama dwojeczki
Moj lubi "Fasolki" oraz piosenki z "Akademii Pana Kleksa". Dostal tez od moich rodzicow plytke "Piosenki Biesiadne dla przedszkolakow" (troche glupi tytul uznalysmy z mama :) ), ale piosenki fajne np. "Misia A, Misia B" czy "Siala baba mak, takze tej plytki rowniez chetnie slucha.

Gość Maryśka1987
Moja lubi posenki dla dzieci,zauważyłam też, że lubi chyba każdy rodzaj muzyki.

ja polecam amerykanskie bajki edukacyjne "world word". Cala kraina i jego mieszkancy sa zbudowani z wyrazow......

a ja polecam bajkę Maniek Złota Rączka :) mój mały ją uwielbia a ja sama zauważyłam jak dużo się z niej uczy, hiszpańskie słówka, liczenie a do tego zna nazwy narzędzi i nawet prawdziwe narzędzia taty rozpoznaje wg tego co widział w bajce