Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaMi2727

nie mam telewizora i nie chcę mieć

Polecane posty

Gość MalaMi2727

odkąd wyprowadziłam się od rodziców 5 lat temu, nie oglądam telewizji. Skoro mam komputer i internet, to po co? Prawda? W każdym razie, ostatnio przyjechałam do nich na tydzień w odwiedziny. Oczywiście telewizor włączony non stop przez pół dnia. Utwierdziłam się w tym, że dobrze, że jej nie oglądam. Nie ma w niej naprawdę nic interesującego!, żadnych interesujących programów na poziomie! Wydaje mi się, że kiedyś telewizja była trochę lepsza. Powiem wam jedno, nigdy w życiu nie kupię sobie telewizora. Szkoda życia.

Gość KiciKanka
też nie mam telewizora, telewizja jest dla ciemnej masy, ludzi bez celu w życiu :D

Gość mikikun
prawda terz nie oglandam

przez tydzień miałem zepsutą kablówkę, cos tam w tej skrzynce na ścianie piardło, co za spoikój, i ulga jak sie nie widzi tych politycznych swinskich ryji.

Gość Malena2221
Dlaczego myślicie na ACTA jest taki nacisk, żeby wprowadzić? Właśnie z tego powodu między innymi. Ludzie przestają oglądać telewizję, nie można już tak łatwo nimi manipulować, kreować im świata. Jak mają żyć, jak jest w Polsce wspaniale i jaki wspaniały mamy rząd. Nie bez powodu w telewizji, nie ma na wielu stacjach już reportaży podróżniczych, programów o książkach, o kinie. Według tv w życiu chodzi tylko o ciuchy, kasę, sex, najeść się. Tyle. Nie ma w życiu celu, pasji. Z internetu też chętnie zrobiliby takie źródło manipulacji.