Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 211288

Jak wycofać alimenty?

Polecane posty

Gość 211288

Jakiś czas temu założyłam sprawę o alimenty ojcu dziecka. Był bez pracy i nie byliśmy razem. Teraz znalazł pracę i między nami się poukładało, prosi żebyśmy zaczęli od nowa. Jednak czy mogę wycofać alimenty które ściąga komornik? jak to zrobić???

Gość 211288
jeśli wycofam zaległe i bierzące to ojciec dziecka poniesie jeszcze jakieś koszty?

nie radze wracac do meza wiem jak sie to konczy jest jedno dziecko zasadzone alimenty rodzice sie godza po jakims czasie w przyplywie radosci pojawia sie 2 dziecko znowu sie psuje i kobitka zostaje z 2 dzieci sama maz roznie pracuje lub nie alimenty sa lub nie a potem taka przychodzi do kancalerii i ryczy ze dziekco chce jesc no to po cholere robicie sobie te dzieic i po cholere krecicie sie kolo takich facetow

o ile koszty egzekucji nei zostaly jeszcz epokryte to bedziemusial zaplacic za cala korespondencje wyslana w sprawie i oplate stosunkowa w wysokosci 5 % od alimentow zaleglych ktore sa do sciagniecia jednak nie mniej niz 286 zl dokalnei nie pamietam komp to z automatu wbija

Gość takie tam duperele nic więcej
Prosi abyście zaczęli od nowa bo liczy na wycofanie sprawy u komornika. Daj mu szansę skoro Ci zależy ale nie właź w doopę bo źle na tym wyjdziesz.