Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ma piernik do wiatraka

co sądzicie o tematach typu staramy sie o dzidziusia ?

Polecane posty

na jednym z nich laska pisze ze jest w ciązy nie moze się wysrać od kilku dni i sobie wsadza w dupę czopka i tak co parę dni bo jaqk sie nie wysra to jej ciężko

taaaaa maskara

Gość ewdw3
najlepsze sa teksty, widzialam na usg swoja fasolke :o fasolke niech se w ogrodku zasadza :o

Gość ...:)
jestescie wszystkie poje****.... gowniary jedne , tepe....popatrzcie na siebie smiejecie sie z kobiet ciezarnych oraz starajacych sie o dziecko...

Gość Oleksandra 666
Typowe matki polki, których najważniejszym priorytetem w życiu jest urodzenie i wychowywanie dziecka... :O

to są nudne i bezrobotne niewykształocone dziołchy co marzą o brzuchu i te ich ehy i ohy nad tymi brzuchami jest mnóstwo takich tematów i o czopkach i sraczkach itp...

...:) -sama jestem w ciąży ale tego typu określeń nie używam

Gość joasia1987
Nie lubię tego... jak starają się o dzidziusia to niech to robią z facetem a nie przed kompem...

dokładnie ale jak ktoś siedzi cały dzień i tylko pisze na forum to jest coś nie halo z taką osoba pewnie brak przyjaciół oparcia w ojcu tego dziecka ? coś jest nie tak .. aa i na takich forach też kłamią i się wykłucają często

to skoro jestes w ciazy..to powinnas byc obeznana w temacie...nie wiem czy latwo ci przyszlo z ciaza czy tez dlugo sie staralas..ale wiecej pokory... a nie rozumiem co ma wyksztalcenie do checi posiadania dziecka?! to niestety o was swiadczy ze jestescie niewyksztalcone, skoro nasmiewacie sie z innych.

hahah szkoda że linka nie ma ale faktycznie problem miesiąca ma ta kobieta i tak na forum o tym chyba już nie ma o czym pisać

Gość Oleksandra 666
kiwoszka - popieram. A po urodzeniu tematy w stylu "mój synek ma zieloną kupę - co robić?" albo "różowy czy liliowy kolor śpioszków - jaki wybrać?" :D

Gość Czarna Szpilka
a o czym na takim forum pisać przeciez to żenujące jak ktos komuś pisze kiedy mu kisiel po gaciach leci zeby meża wołac i się pieprzyc bo owulacja ... a ty kiedy masz owulacje ? o moze ci sie obsuneła? o moze to fasola/ ? a moze groszek?

Gość joasia1987
Ja się z nikogo nie naśmiewam, ale jak się staracie o dziecko to się starajcie a nie jedna przez drugą sobie doradzacie i nie wiadomo co jeszcze... Dla mnie wsparcie drugiej osoby która ma problem z zajściem w ciążę to żadne wsparcie, prędzej osoby która miała problem i w końcu się dorobiła tego dziecka... Nie wiem, może też kiedyś będę miała taki problem, ale nie mam zamiaru wypłakiwać się na forum. Od tego jest facet/narzeczony/mąż, lekarz, przyjaciółki, psycholog jak już na prawdę sobie nie radzicie, wpadacie w paranoję a nie net. Net Wam w ciążę nie pomoże zajść.

tak to juz mozna sie spodziewac ze po tem beda analizowac kupy swoich dzieci

koleżanko z 12.14 w którym miejscu niby się naśmiewam?w tym że poprosiłam o linka?sama chyba jestem zdesperowana staraniami żeś taka niesympatyczna

Gość no niestety ale pan ma rację
Co dziwnego w pytaniu o zieloną kupę? Martwią się, to pytają doświadczonych matek na forum. Co innego pytanie obcych ludzi o kolor śpioszków :O Ale tu bezdzietne nie są lepsze - mam na myśli miliony topików w stylu "jak ubrać się na zakończenie roku/studniówkę/komunię chrześniaka/imieniny cioci"... Tępaczek, które nie potrafią nic zrobić bez pomocy forum i ekshibicjonistek emocjonalnych jest więcej, niż tylko staraczki i ciężarne, więc

Dojne krowy rozplodowe to zwykle kurvy. Opisuja na forum swoje piekne dolegliwosci, a potem do lekarza co dnia rozwalaja dvpe i tez mu pewnie nadaja. Zalosne, straszne, rzygac sie chce na te rozmnazajace sie kroliczyska.

dla mnie odkąd zaszłam w ciążę określenia typu fasolka,zaciążyłam i inne mnie śmieszą-istota którą noszę pod sercem to po prostu dziecko i tak je nazywam

każdy temat ma jakieś czarne owce ale te własnie są bardzo charakterystyczne na kafe ciągle się pojawiają tematy tego typu , ok ale jak ktoś nie ma co powiedzieć to niech nie mówi nic a nie ośmiesza się tematem o czopku kogo to interesuje ? wogóle bardzo to nie apetyczne fuj

robwalka, niestety prosba o link byla ci iwylacznie potrzebna zeby wysmiac forum... zgadzam sie w 100% z wypowiedzia "no niestety ale pan ma racje"..osobe ktore nie interesuja sie ciaza to maja dylematy co kupic na urodziny, co wypada zalozyc na -20C:P poczytajcie i czepcie sie innych tematow na kafeterii...

Shizuka Hiou-ty akurat nie udzielaj się w ogóle bo to co masz do powiedzenia i tak nikogo nie obchodzi-nie dotyczy-nie udzielaj się

kiwoszka masz racje zgadzam sie niektore tematy lepiej nie poruszac..ale czy to znacza ze musimy krytykowac, oczerniac?