Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ma piernik do wiatraka

co sądzicie o tematach typu staramy sie o dzidziusia ?

Polecane posty

Bede sie udzielac gdzie mi sie podoba. Sraczki, zielone gowna, smatki, rzygi, sperma, gole dupsko, wiadro to sa tagi dzisiejszych "matek".

Gość upupupupupupupupupu
Dojne krowy rozplodowe to zwykle kurvy. Opisuja na forum swoje piekne dolegliwosci, a potem do lekarza co dnia rozwalaja dvpe i tez mu pewnie nadaja. Zalosne, straszne, rzygac sie chce na te rozmnazajace sie kroliczyska leże i placzę :D:D:D

Gość ...:)
i na tym topiku widze kolejna niezrownowazona osobe...i o takie mi cos chodzi!! czy to o topiku dla starajacych sie czy dla innych wystepuja takie osoby ktorych irytuje to ze musi zyc nawet;]

Gość och fasolki, fasolinki
, brzusie :D

Gość och fasolki, fasolinki
? o moze to fasola/ ? a moze groszek? :D :D :D

piękna bez make upu:):):) a ty?jestem już mamą,ale strasznie boję się o tą ciążę,ponieważ parę lat temu ciąża obumarła

Gość aNC
tych tematow jest od zajeeee... matki polki je prowadzą

widze ze topik przeksztalca sie w zwierzenia o ciazach:] ciekawe jak teraz co poniektore tu zachowaja sie..i dojada kolejna normalna osobe?

Robwalke dopiero czeka nacinanie krocza, albo pekanie, zesranie sie przy lekarzach i poloznych, czy tam studentach, a potem wiadro i wachanie gowien bobasa. A potem bobas dorosnie, "stara zacznie go wnerwiac" i pojdzie na laski. Zajebiste macie zycie "matki" 🖐️

jedyną rzecza śmieszna jest analiza spermy potencjalnych ojców jej koloru itp pieszczotliwie nazywaną żołnierzyki

Shizuka Hiou nie za ostro podchodzisz do tematu? temat godny żenady ale bez przesady

Shizuka Hiou jaka ty jesteś przygłupia,ja już mam 1 dziecko-zresztą osobiście nie udzielam się na topicach o ciążach nawet ich nie czytuję

A co, sklamalam? Sama prawda. Brod, smrod i ubustwo. Meczarnia, mielionka z odbytu, a potem wrzeszczacy bachor, ktory po latach pojdzie w swiat sie usamodzielnic. Nie pojmuje co w tym fajnego. Po co to?

ehh...a co w tym smiesznego? bo nie rozumiem...wizyty u lekarzy sa cholernie drogie...dobrze jest wstepnie zinterpretowac wyniki i sie przygotowac psychicznie czy jest zle czy dobrze...a nazewnictwo ..oo bozeeeee....to jest wszystko naturalne...widocznie was to smieszy bo zadna z was nieborykala sie z nieplodnoscia...i obyscie kiedys wy nie byly tematem do zartow:/

nie bo tu nie chodzilo o rodzenie dzieci w sensie zachodzenia w ciąże tylko o ośmieszanie się na tych tematach w sensie pisania bzdur bo napewno będziesz chciala mieć dziecko jak dorośniesz do tego .. a ośmieszanie się i pierdzielenie to jest co innego

Gość I do I do I do
"Witajcie kobietki . Na początku stycznia tego podjęłam z mężem decyzję o pierwszym dziecku. Ostatnią @ miałam 11 stycznia. Współżyłam z moim mężem wczoraj (czyli w 11 dniu cyklu - oczywiście miesiączkuję zwykle co 27-28 dni), gdyż uważam że jest teraz dobry moment na zajście w ciążę, i tak planujemy co 2 dzień współżyć tak aby nam się udało. Chciałabym liczyć na Wasze wsparcie, i bardzo wierzę że nam się uda już w pierwszym miesiącu . Jak i również będzie mi miło czytać Wasze posty i w miarę możliwości też pomóc Wam. Dodam że sprawdzałam wczoraj śluz - był wilgotny, a dzisiaj mam bardziej rozciągliwy. I również dodam że wczoraj mierzyłam temperaturę - miałam książkowe 36,6 st. a dzisiaj 36,8. Chcę abyście mi doradziły jaki moment jest najlepszy na planowanie dzidziusia. Z góry dziękuję za odpowiedzi, przesyłam całuski :* :*" :D :D :D :D :D Czy tak się zachowuje normalna kobieta planująca ciążę? Opisuje na publicznym forum swoje wydzieliny z pochwy, itp.? :D

Gość joasia1987
Bo wizyty są cholernie drogie to leczycie się na forum? Nie rozumiem tego...

a patrząc na twoj link i metodę odchudzania nie widzę twojego zdrowia za różowo

Mam 21 lat i nigdy nie bede chciala miec, nigdy sie tak nie ponize. To straszne i zenujace, zbedne i niepotrzebne. Zycie jest krotkie, chce je przezyc dla siebie a nie poswiecac sie dzieciakowi. A urodzic syna to juz w ogole dramat. Rzygac sie chce jak pomysle, ze baby rodza bachory z penisami. To jest porabane. Wszystko poswiecaja, mezowie skoki w bok, na ladne, bezdzietne. A dzieciaki dorosna i ida w chvj. Wiec pytam po co sie meczyc i narazac, po co tracic kobiecosc i oddawac sie oblesnym, czysto fizjologicznym sytuacja. Nie czaje.

I do I do I do-właśnie takiego czegoś nie rozumiem(to co wkleiłaś)opisywania ze szczegółami życia intymnego

Gość może i nie wiesz
śieszne są te tematy szczegolnie opisywanie śluzów spermy itp . osobiscie uwazam ze jesli ktos o tym pisze anonimowo bo tak jest nie zanmy sie w necie to jest jakas desperacja samotnosc nie wiedza . natomiast macierzyństwo samo w sobie jest cudem i powinno byc przeżywane pomiedzy dwojgiem ludzi a nie swaitkiem wirtualnym bo tu zawsze zgnoją.

Bo widzialam filmy, troche czytalam i mam kolezanke ktora urodzila i miala taka traume ze jak mi zaczela opowiadac to wyszlam i juz sie z nia nie spotkalam. dlatego z calego serca wspolczuje ciezarnym, takie cierpietnice w imie niczego.

Shizuka Hiou-kiedyś pamiętam opisywałaś że masz dziecko-to co nie wiesz czy masz dziecko czy nie?

Gość joasia1987
Shizuka Hiou... jeszcze dużo może Ci się pozmieniać przez najbliższe lata, więc nie mów hop póki nie przeskoczysz :P