Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiniMama

jak często sprzątacie swoje mieszkania?

Polecane posty

Gość MiniMama

Witam, jestem w 9tyg ciąży mam już jedno dziecko i ostatnio nie mam siły by latać ze szmatką nie mówiąc już o pucowaniu łazienki. Zawsze całe mieszkanie sprzątałam raz w tygodniu (codziennie tylko odkurzanie, mycie szklanego stołu i na bieżąco naczynia, pranie). Teraz nie sprzątałam 2tyg ze względu na mdłości i wymioty i mimo że mam czysto czuje się jak w chlewie:/ Jak wy często sprzątacie swoje mieszkania?

Codziennie, tak ogólnie. W soboty dokładnie, a raz w miesiącu z przesuwaniem mebli :)

Ogarnianie codziennie tzn pranie, chowanie prania ,mycie naczyn , blatow ,stolu, naroznika , podlogi . Raz w tygodniu kurze z mebli i odkurzanie Raz na 2 tyg pod meblami i łozkami gruntownie łazienka i kuchnia ;) w ubraniach porzadek

Gość NIE KAZDY FACET LUBI KOBIETY Z
ja sprzatm codziennie ale jak bylam w ciazy to czasami i tydzien nie sprzatlam tez z tego powowdu co Ty tzn mdlosi i ciagla senosc.

ogarniam codziennie, bo np nie moglabym swobodnie chodzic- wszedzie zabawki. Sprzatam lepiej, jak widze ze trzeba a szoruje- o moj boze, na swieta :P

Gość Jo-------anna
Teraz codziennie, chyba, że akurat umieram od mdłości. Ale ja nie mam dzieci. Wycieram kurze i odkurzam. Z 2 razy w tygodniu myję łazienki. Mebli w ogóle nie ciągam.:P Ale ogólnie i tak ciągle wydaje mi się, że jest syf :P

Gość brakmi słów
MamaMałpiki - sedes myjesz raz na dwa tygodnie?

nieeeee , to codziennie myje ;) Chodzilo mi ze łazienke tak dokladnie czysze to co 2 tyg ;) tzn ze myje automat , kabine z zewnatrz lustra itp ;) W środku kabine myje codziennie Akurat u mnie doo lazienki maly juz nie moze wchodzic i tam jest zawsze czysto;)