Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAkaaaJednaaa

CZęsty seks.

Polecane posty

Gość TAkaaaJednaaa

Hej ;) JA mam 19 lat a mój chłopak 18. Bardzo się kochamy, spędzamy ze sobą bardzo duzo czasu, ale martwi mnie jedno.. Jestesmy ze sobą od roku, kochamy sie codziennie, czasami 3 razy na dobę .. Jemu się ciągle chce. Czy taki częsty seks jest ok? Czy ja się mu nie znudzę? Przede mna miał 6 partnerek..

Gość piękna ja:)
jesli kocha to sie nie znudzi:)

Gość TAkaaaJednaaa
kocha kocha, ale jest młody... wiec boje się, że wszystko może się mu zmienic.

Ja myślę, że jak ma 18 lat i już siódmą partnerkę, to o jedno mu chodzi;] Jak będziesz mu dawać co 8 godzin, to mu się nie znudzisz. Tylko lepiej, żebyś nigdy nie 'zaniemogła', bo mógłby szybko znaleźć nową dziurkę.

młodość nie ma nic do rzeczy.Jesli ma dobry charakter i naprawdę darzy ciebie uczuciem to nie zdradzi

na początku związku zawsze tak jest potem troche zwolnicie zobaczysz, a seks stanie się bardziej wyrafinowany.

poza tym napisałas ze jestescie ze sobą od roku,jesli zalezałoby mu tylko na jednym to juz po paru"razach" poszukalby nastepnej.Nie ma co sie martwić....zreszta kto wie....moze to on ktoregos dnia znudzi sie tobie;)

Gość mariner
nie znudzisz mu sie jesli bedziesz dysposycyjna 24 godz na dobe :)

Gość TAkaaaJednaaa
Okazuje mi swoją milosc na każdym kroku, jest dla mnie naprawdę bardzo dobry, ja go tak bardzo kocham, że nie umiem odmówić, a sama bardzo lubie seks ;) Tylkow łaśnie obawiam się czy to nie za często..

Gość tereferetyryryry
Też byłam z rok młodszym facetem, ale to była porażka. Faceci/chłopcy w wieku 18-20l. to dla mnie jak byki rozpłodowe, pozamieniali się z fiutami na głowy i myślą tylko o jednym. A seks 3 razy dziennie przez 7 dni w tyg. to nadżerka jak cholera. Teraz z mężem jak kochamy się 3 razy w tyg. to super, ale za często to też przesada, są też inne formy miłości, a nie tylko seks.