Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdrianGorz

Moja kobieta się o to mocno oburzyła... nie wiem dlaczego, jest mi z tym źle:(

Polecane posty

Gość AdrianGorz

Otóż jestem z dziewczyną już około roku... niestety zarówno ja, jak i ona mieszkamy osobno, ponieważ nie stać nas na kupno własnego mieszkania, ja mam 23 lata, ona 25 więc zawsze kiedy się zdarzy, że mam wolną chatę na noc to oczywiście dzwonie do niej aby przyjeżdzała.. to chyba logiczne? no i również tak było tej nocy.. moi rodzicie nocowali u babci bo jej musieli pomóc przy dziadku (jeździ na wózku) wracając do mojej kobiety, rano obudziłem się jak zwykle koło 7, bo kiedy śpie z nią to poprostu szkoda mi czasu na sen :) prześpie się z 3h max.. i więcej nie muszę.. ponieważ zależy mi na niej, ona niestety tak nie ma.. i mogła by spać nawet do 12 :O oczywiście chciałem ją obudzić koło tej 7, abyśmy się pokochali czy coś tam porobili, ona mnie zlała.. więc stwierdziłem, że zrobie sobię sam przyjemnie, otóż (od razu uprzedzam, że to żadna ściema) zacząłem sobie walić konia nad jej twarzą i spuściłem się jej na do buzi.. a ona się zajebiscie wkurzyła.. normalnie tak się wkurzyła, że obmyła twarz, zapaliła fajke i po prostu pojechałą do siebie.. i się nie odzywa :( :( :( ehhh przecież to chore z jej strony, nie uważacie? ja bym był w niebie jakby obudziła mnie kobieta, która robi sobie dobrze cipką nad moją twarzą

Gość twett32t32
"niestety zarówno ja, jak i ona mieszkamy osobno" No co Ty powiesz. A ja już myślalam że ona mieszka razem, a Ty nie.

Gość kfksdfieur
taaa.na twarz jasne,pewnie na gazete albo na monitor he he

"niestety zarówno ja, jak i ona mieszkamy osobno" No co Ty powiesz. A ja już myślalam że ona mieszka razem, a Ty nie. dobre :D

jezeli to nie prowo to ten tekst z waleniem konia nad twarza jest zajebisty :D

Gość AdrianGorz
to nie prowo.. żałosni jestescie ehh widze, ze zazdrosc was zżera, że mam co ruchac i na co sie spuszczac

Gość temat założył ten sam
koleś, który ciągle pieprzy o tym, że jest niski i żadna go nie chce :classic_cool: poza tym biedaczek nie może iść do pracy, bo musi chodzić na siłkę :classic_cool:

Gość samozn.
/// koleś, który ciągle pieprzy o tym, że jest niski i żadna go nie chce poza tym biedaczek nie może iść do pracy, bo musi chodzić na siłkę /// skąd taka myśl ? i kto to jest?