Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna malaaaaa

wstret do tabletek

Polecane posty

Gość taka jedna malaaaaa

dziewczyny,mam wstret do tabletek antykoncepcyjnych,poprostu jak wieczorem mam ja wziasc i patrze na opakowanie to jest mi niedobrze..... jaka moze byc tego przyczyna?:(

Gość fgdfgghghj
moze dlatego bo biorąc je i niszcząc swoje cialo czujesz się po prostu jak kur wa?

Gość niuuuuu
do rpzedmowcy: masz jakies inne okreslenia zamiast k*wa? czy po prostu takie ubogie slownictwo?

Gość hela120999
ja brałam tabletki 10 miesięcy i teraz mam przerwę i zastanawiam się czy do nich wrócić... może zrób sobie przerwę.

Gość taka jedna malaaaaa
biore je 3 miesiace...wczesniej kilka lat wstecz tez bralam tabletki i tez wlasnie z przerwami 3 miesiace brania pol roku przerwy bo bylo mi zle... bardzo chce miec dziecko,a moj partner wrecz przeciwnie. mam 26 lat...

Gość kukakaracza...:
sumienie cię gryzie:D podświadomie chcesz dzidziusia:P

Gość hela120999
heh może tak być kukaracza :D ja podobnie mam , że tak podświadomość mówi.. w czasie brania tabletek też miałam dni kiedy nie chciałam i ta przerwa którą zalecił mi lekarz jest mi nawet na rękę :)

Gość frgrg
to niech cwel zaklada kondona jesli dzieci nie chce

Gość taka jedna malaaaaa
problem w tym ze tkwie w czyms bardzo dziwnym. jestem z facetem 10 lat nie jestesmy malzenstwem nie mieszkamy razem nie planujemy slubu choc pragne tego jak nigdy nic....a gdzie dziecko ktorego pragne tak rownie mocno:( mi sie wydaje ze to jakas podwiadomosc...

Gość hela120999
porozmawiaj o tym z chłopakiem , bo 10 letni związek to naprawdę długoo powinien być zdecydowany na coś...