Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GTRFEDFVTVCDFVCX

PROBUJE SIE ZAREJSTROWAC DO LEKARZA ALE NIE ODBIERA CO ROBIC?

Polecane posty

Gość GTRFEDFVTVCDFVCX

numer jest na stronie gabinetu, jeden jedyny, telefon bezposredni do pani lekarz.. nie ma sekretarki czy cos. i godziny rejestracji to godziny przyjec tej pani. ja do niej dzwonie juz ktorys dzien z kolei- kobieta nie odbiera- pewnie ma pacjentow . ale w takim razie jak sie mam do niej zaresjestrowac?? wypada wyslac smsa???

Gość Niewidoczny dla innych
A może ma urlop ? Nie macie czasem ferii teraz ?

Gość GTRFEDFVTVCDFVCX
nie wiem.. czy ma ferie. ferie sa dla szkoly a nie dla lekarzy przeciez :(

Gość Tyśka_17
a nie ma strony internetowej? może da się zarejestrować online. ja do mojego lekarza właśnie tak się rejestruje ostatnio:) a jeśli nie ma strony to jak napisałaś sms.:) przedstaw się i umów;)

Ale jeśli lekarka ma dzieci, to mogła sobie przecież zaplanować urlop i wyjechać gdzieć z dziećmi na narty. Do tego ma prawo.

Gość oi9u8y6trdfcg
hah mam to samo, dzwoniłam do przychodni chirurgicznej przez dwa tygodnie nikt nie odebrał !!! W końcu tam poszłam patrzę a te pizdy stare siedzą i sobie pączki wcinają, kawkę piją a telefon wyciszony prawie do zera dzwoni a te krowy nie odbierają. Pierwszy raz w zyciu wydarłam się tak na kogoś jak dziś. Kiedy w końcu wypieprzą z przychodni i szpitali te stare kwoki które tam siedza od czasów komunistycznych a młodzi ludzie pracy nie mają bo taka jedna z drugą musi swoją kawusie z pączkiem pożerać i olewać pacjentów bo przecież jest panią na włościach. Nosz kur*wa ale się dziś zdenerwowałam!

Gość GTRFEDFVTVCDFVCX
no tak ale to prywatny gabinet. ta pani przyjmuje osobiscie rekestrację.. jest starsza, nie ma malych dzieci.. ale mowicie ze sms wypada wyslac??? hmm bo nie widze innej opcji :( na jej stronie nie ma mozliwosci zarejstrowania sie online. jest tylko podany nr tel , adres i opis tego co robi plus kilka zdjec :/ lipa

Gość =hgfghu
pisz smsa

Gość Tyśka_17
no napisz. jeśli nie odpowie to zadzwoń jeszcze jutro.

Gość raany
a nie możesz się do kogoś innego w innym miejscu zarejestrować?

Gość GTRFEDFVTVCDFVCX
na szczescie przed chwila pani w koncu odebrala :) ufff