Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamammaaaaaaa oliwii

nie daje rady z tym wszystkim.... czasem mam ochote uciec.....

Polecane posty

witajcie, mam wiele problemow, nie wiem co robić.......... chyba powinnam odejsc od m eza.?? moje problemy : -> dziecko ma 1,5 roku mąż nie pracuje w tygodniu tylko weeekendy powiedział że nie pojdzie do pracy w tygodniu bo mu sie nie chce! jest leniem!!!!!! kazał mi isc pracowac w tygodniu......... a on bedzie siedzial z dzieckiem, on za te weekendy ma 1600zł, jak ja chce isc do pracy np. szukam pracy, albo cos robie w tym kierunku to on sobie nie radzi z dzieckiem, np.: bylam w posredniaku to on wydzwanial do mnie co chwilke! pytal co dac jej jesc itp. czy juz jestem w kolejce itd, jego problemem jest to ze co chwilke dzwoni! mam tego dosc.... albo probowalam dorobic dojezdzając do ludzi i robilam paznokcie tipsy lub makizaże z dojazdem do tych osob to mi po drodze wydzwaniał i popędzał że ma dosc siedzenia z dzieckiem sam zebym sie ruszyla ! itd, nawet czasami mowil teksty typu "rusz dupe, rób szybciej te paznokcie" itp...:( -> w domu jak chce cos zrobic np. zmywac albo sie wykapać albo cokolwiek to on sie troche dzieckiem zajmie potem mi ja wsadzi np. do lazienki musze na szybkiego sie kąpać.... wogole jest bardzo nerwowy to chyba choleryk........ krzyczy, nie mowi, tylko caly czas podniesionym glosem......... -> nigdy z dzieckiem sam na spacer nie wyszedł z wozkiem.... no ok, kąpie ją, puszcza jej reklamy pomaga karmic obiadkiem jedzeniem itd... -> wyzywa mnie czepia sie o wszystko..... -> ostatnio bylam z dzieckiem w szpitalu bo miala zatrucie siedzialam tam tydzien, wszyscy ojcowie widzialam odwiedzali dzieci swoje, albo na zmiane z matkami wymieniali sie i w nocy byli przy dziecku na krześle, a wielce ksiąze nie przyszedl bo powiedzial że on na krzesle całą noc nie wytrzyma!!!!!!!!!!!!! a jak mu zagrozilam rozwodem to przyszedl do szpitala z łaską i był z nią całą noc ale na przymus;(... a nie po to bym wreszcie przespała sie.:(........... mam dosc!

Gość dkeloktloh
jak masz gdzie iść , to uciekaj od drania.Co za brak odpowiedzialności//Niektórzy faceci nie powinni się rozmnażać.

wlasnie nie bardzo mam dokąd isc.

Gość ddurek
kur wa kobieto ogarnij sie sama zauwazylas juz problem to wiesz co masz robic ;/ zobacz sobie taki film plac zbawiciela! to ci rozjasni umysl jacy moga byc faceci ..

Gość A ZANIM SIĘ DZIECKO
URODZIŁO TO BYŁ INNY?

tak byl kiedys inny, jak inny czlowiek, kiedys przyszla do mnie nawet pani na paznokcie i powiedziala ze do mnie nie przyjdzie zebym ja lepiej do niej wpadała bo u mnie stresowa atmosferka i mąz nerwowy

Gość co za patologia
po co tu piszesz, skoro, jak twierdzisz, nie możesz odejść, bo nie masz gdzie? :O jesteś zaradna, dorabiasz, niedługo znajdziesz stałą pracę, dziecko dasz do żłobka i po problemie po cholerę ci leniwy, śmierdzący pasożyt? a na dodatek takie gówno bez serca, które przy własnym dziecku w szpitalu nie chciało czuwać?

Gość możnaaa
czy autorka to nie jest czasami Żona Ochroniarza??????

Gość ghyhjjk
wiedziały gały co brały...i tyle w tym temacie..

Gość tikal
odejdz i nie marnuj zycia sobie ani corce

no własnie to żona ochroniarza , ten styl pisania poznam wszedzie. Dziewczyno jeszcze sie meczysz z tym chłopem !!??

Że tez istnieja jeszcze takie głupie kobiety.... Przecież to logiczne,że jak on pracuje tylko weekendy to Ty możesz w tyg,a jak mu nie pasuje to masz zawód dzięki,któremu możesz być samowystarczalna.